Organisatie van 'Flensburg Nautics 2012' biedt deelnemende schepen faciliteiten en boekingen

PERSBERICHT
Wiesbaden, Flensburg – Spinnaker Events nodigt schippers en eigenaren van traditionele schepen van harte uit om deel te nemen aan het sailevent ‘Flensburg Nautics’ van 17  tot en met – 19 augustus 2012.
Eens per twee jaar komen vele internationaal varende schepen en crews vanuit alle werelddelen bij elkaar in de haven van Flensburg, waarbij de 500.000 bezoekers van dit evenement kunnen genieten van de Sail in, wedstrijden, spetterende vuurwerkshows, verschillende attracties en de Sail out. Alle deelnemende schepen die zich rechtstreeks bij de organisator aanmelden nautics@spinnaker-events.de (Voorheen Edelhoff Events) ontvangen kosteloos ligplaats, stroom, water en de mogelijkheid om afval te deponeren.
Grotere schepen kunnen indien gewenst, gebruik maken van onze beschikbare sleepdienst om veilig af te meren. Voor snelle beslissers biedt de organisator tot 25 november de mogelijkheid om een voorkeurs ligplaats aan te vragen. Graag ontvangen wij aanmelding van schepen met details: foto’s, afmetingen, capaciteit, en huurprijzen voor dag- en avondvaarten. Momenteel hebben wij meerdere aanvragen lopen voor gezelschapen tussen de 30 en 150 personen. Wij willen deze groepen per deelnemend schip met juiste capaciteit op voorhand kunnen aanbieden. Om een grote verscheidenheid aan schepen vanuit de hele wereld te kunnen presenteren, hopen wij op veel aanmeldingen.
Meer informatie over de organisatie van Flensburg Nautics  of  www.spinnaker-events.de

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

Email Marketing by E-goi
X