windverwachting

Organisatie zeilreizen The Moorings werkt aan nieuw imago, logo, website en uitbreiding vaarbestemmingen

PERSBERICHT
themoorings_1311Rotterdam – Het merk The Moorings zal in 2014 een herpositionering en uitbreiding ondergaan. The Moorings breidt de reismogelijkheden uit voor zeil-, motor -en bemande jacht vakanties voor het jaar 2014. Een inspanning om de historie en het erfgoed van het merk te omarmen in een nieuwe identiteit voor de hedendaagse klant.
Het nieuwe logo weerspiegelt het belang van de oprichting van The Moorings in 1969. Daarnaast heeft The Moorings in de Middellandse Zee twee nieuwe locaties geopend. Ook de website is in een nieuw jasje gestoken en is nu voorzien van een toegankelijke lay-out om efficiënt te kunnen kiezen voor een vakantie die is afgestemd op persoonlijke smaak.
“Dit is een spannende mijlpaal voor The Moorings we voegen niet alleen nieuwe bases, een nieuwe Moorings 514 Powercat en verandering van het uiterlijk toe, we verspreiden ook waar dit allemaal vandaan komt – liefde voor zeilen.”, zegt Shannan Brennan, Global Marketing Manager voor The Moorings . “We willen voortbouwen op onze oorsprong en tegelijkertijd ervoor zorgen dat onze klanten het centrum zijn van alles wat we doen.”
Oorsprong met een hartveroverend verhaal
Het merk The Moorings zou niets zijn zonder twee bijzondere mensen met een passie voor het zeilen en anderen dit te laten ervaren. Dat diepgewortelde gevoel binnen het bedrijf wil The Moorings gaan uitdragen aan haar klanten. In 1969 is The Moorings opgericht door twee zeilfanaten, Charles ‘Charlie’ Cary en zijn vrouw Ginny, uit liefde voor de vreugde die een vaarvakantie kan brengen. Het paar begon met een oorspronkelijke vloot van zes Pearson zeiljachten in de Britse Maagdeneilanden. Wat begint met zes zeilboten groeit uit tot een vloot van 850 zeil- en motorjachten verspreid over twintig landen. Dit allemaal omdat deze twee mensen een grote passie hadden en hiernaar leefden.
Nieuwe bases, nieuwe boten
Aan de Middellandse Zee opent The Moorings twee nieuwe locaties: Fethiye en Vounaki. Van de Turkse basis in Fethiye is het een korte afstand naar de historische Byzantijnse bezienswaardigheden , de kronkelende en kleurrijke bazars en prima zeilomstandigheden. De tweede nieuwe basis is te vinden in Griekenland, in het Lefkasgebied. Vounaki is een geliefde vertrekbasis vanwege de makkelijke zeilpassages en leuke plaatsjes aan zee.
Voor vakanties in de Britse Maagdeneilanden is een nieuwe Moorings 514 Power Catamaran geïntroduceerd in de vloot. Het jacht, een speciaal ontworpen product van Robertson en Caine, is slank gebouwd met een ruim interieur, een royale salon, aanzienlijke flybridge en kuip met zitgelegenheid aan de voorkant. Het jacht met vier hutten zet de traditie voort van high power prestatienormen en toch brandstof efficiënt tijden het varen.
Website in een nieuw jasje
Het herpositioneren van The Moorings wordt doorgetrokken op de website, themoorings.nl, die ook de nieuwe look en feel heeft gekregen. The Moorings is op dit moment druk met fase 2 waarin het zoeken en plannen van een vakantie op de website wordt vergemakkelijkt. Bezoekers kunnen alle informatie over de nieuwe bestemmingen en jachten, samen met essentiële feiten over het zeilen, powercats en bemande vakanties vinden. De nieuwe look maakt online wendbaarheid eenvoudig, essentiële zaken als weersomstandigheden, lokale bezienswaardigheden en de beste routes kunnen makkelijk opgezocht worden!
Betrokkenheid bij de klanten
Ook al verandert The Moorings haar uiterlijk en product, de betrokkenheid bij onze klanten blijft hetzelfde. Het doel is nog altijd om samen met de klant vanaf het dek een blijvende herinnering op zee te creëren.
Voor meer informatie www.themoorings.nl

1 Bericht

  • Cor

    9 jaren geleden / 23 oktober 2013 om 21:04 uur

    Nu nog de prijzen aanpassen

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X