Organisator 13e Nationale Sloepenshow in juni 2013 in Bataviahaven betreurt verwarring rond naam Nationale Botenshow óók in Lelystad

PERSBERICHT
Lelystad – In het weekend van 22 en 23 juni 2013 zal voor de 13e keer de Nationale Sloepenshow worden gehouden in samenwerking met de Stichting Bataviahaven in Lelystad. De Nationale Sloepenshow is in dertien jaar uitgegroeid tot een vast gegeven en met een eigen plek op de bootshow kalender voor sloepen, tenders, daycruisers en vletten. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden is de Nationale Sloepenshow voor de aanbieders van sloepen altijd een succesvol platform gebleken.
De Stichting Bataviahaven heeft in een persbericht aangekondigd in april zelf een tweedehands boten beurs te organiseren. Prima.
Echter zeer onaangenaam verrast is de organisator van de Nationale Sloepenshow met de naam ‘Nationale Botenshow’ die door Stichting Bataviahaven is gekozen voor deze nieuwe beurs. De naam ‘Nationale Botenshow’  lijkt verdacht veel op en is een verbastering van de gevestigde naam ‘Nationale Sloepenshow’. Sinds de aankondiging hebben vanuit onze relatiekring nu al meerdere signalen bereikt die duiden op verwarring.
Op de site wordt dit nog eens extra geaccentueerd door ook foto’s van de sloepenshow te gebruiken. De Nationale Sloepenshow betreurt dat de Stichting Bataviahaven ondanks een jarenlange samenwerking geen enkel contact heeft opgenomen met betrekking tot naamgeving en het gebruik van foto materiaal van de Nationale Sloepenshow.
De Nationale Sloepenshow biedt dit jaar in het weekend van 22 en 23 juni 2013 een interessant aanbod van sloepen, tenders, daycruisers, vletten en een maritieme markt op de havenkade. Nieuw in 2013 wordt een overdekte drijvende ‘Exposanten en Bezoekers Lounge’  middenin de haven, waar bezoekers en exposanten elkaar kunnen treffen met een mooi uitzicht op de sloepen.
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X