123 stickers

Organisator van gecombineerde fietsvakanties en vaarvakanties langs de Donau Travelydays presenteert haar cruiseschepen voor 2015

PERSBERICHT
travelydays_2015Enschede – Travelydays presenteert nu al de boten, die de reisorganisatie van fiets-vaarvakanties in 2015 zal aanbieden voor fietscruises langs en op de Doanu vanuit Passau.
Met de My Story, de Theodor Körner en de de Normandie heeft de reisorganisatie Travelydays in 2015 drie cruiseschepen voor fiets- en vaarvakanties langs de Donau in haar programma. De Beierse driestromenstad Passau is de vertrekhaven van deze cruiseschepen welke wekelijks verschillende routes richting Wenen of Boedapest varen. Ieder schip heeft hierbij haar eigen charme.
Fietsen langs de Donau is hier vlak fietsen voor beginners en genieters. De fietsroutes verlopen door prachtige natuurgebieden en door leuke plaatsen met vaak interssante historische bezienswaardigheden.
De My Story varende onder Nederlandse vlag wordt ingezet op de route naar Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Wenen en Bratislava zijn twee steden waar de My Story op deze route aanlegt. De My Story is een geliefd middenklasseschip met 87 comfortabele hutten voor max. 174 passagiers. Het klassieke schip heeft 4 dekken.
De Theodor Körner vaart onder Oostenrijkse vlag en is wekelijks onderweg op de route naar Wenen.
Tijdens deze fietscruise wordt er o.a. door het van sagen bekende gebied Wachau met haar wijnterrassen, burchten en kloosters gefietst. Linz is een van de grotere steden die op deze route liggen.
De Theodor Körner biedt met 65 hutten plaats aan 135 passagiers. De accomodatie voor de passagiers is op dit schip verdeeld over 3 dekken.
Ook de Normandie, een charmant middenklasseschip vaart onder Nederlandse vlag. Afwisselend worden met dit schip de beide routes naar Boedapest en Wenen gevaren, waarbij elke fietscruise haar eigen typische hoogtepunten heeft. De Normandie heeft 49 twee-persoonshutten en 2 één-persoonshutten. De accomodatie voor de 100 passagiers is ondergebracht op een boven- en benedendek.
Tenslotte wordt er nog een fietscruise in de Delta van de Donau, langs de Zwarte Zee in Roemenië georganiseerd. In dit fantastische natuurgebied vaart een hotelboot onder Roemense vlag voor maximaal 20 passagiers. Deze fietscruise wordt door een gids begeleid en met een bijboot wordt tot diep in dit unieke natuurgebied gevaren.
Meer informatie www.travelydays.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X