windverwachting

Organisator van zeilvakanties en zeilreizen NautiSail sinds 1 april deelnemer aan Garantiefonds GGTO

PERSBERICHT
Almere – Organisator van zeilvakanties NautiSail biedt boekers van haar zeilreizen vanaf heden de garantie dat zij hun vooruit betaalde reisgelden terug ontvangen (en eventueel hun terugreis vergoed krijgen), als het bedrijf tussentijds in financieel onvermogen zou raken. Dat is dus écht gegarandeerd op reis!
NautiSail heeft gekozen voor de Stichting GGTO, omdat de doelstelling en structuur het beste aansluit bij de filosofie van NautiSail. De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.
NautiSail heeft zich volledig gespecialiseerd in meezeilvakanties op zorgvuldig geselecteerde zeiljachten met schipper, meestal de eigenaar.
Reizigers hebben een grote keuze uit meezeilvakanties in Europa en de Caribbean. Zij kunnen alleen de boot met schipper boeken, maar ook de aansluitende vluchten en de transfers.
NautiSail is opgericht en wordt geleid door Ben Roos. Zelf een enthousiast en ervaren zeezeiler, die alle bestemmingen heeft bevaren. Hij kan de reizigers optimaal informeren over de reizen.
Op een meezeilvakantie kun je ervaring opdoen in navigatie, zeilvoering en scheepshandeling, maar ook luieren op dek en genieten van springende dolfijnen.
Meer informatie op www.nautisail.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X