Informatie voor de watersporter

Organisator zeilreizen Nautisail deze zomer met luxe catamaran naar Oostzee, Finland en Rusland

PERSBERICHT
Almere – NautiSail organiseert in juli en augustus twee unieke 14-daagse zeilreizen naar Rusland. Met het luxe catamaran zeiljacht “TWINS” (een Nautitech 44)  bezoeken wij Helsinki en varen langs de prachtige eilandenkust van Finland. Vervolgens zeilen we naar Tallinn, waar u kunt genieten van de oude binnenstad met al zijn historische gebouwen en kleine straatjes. Tallinn is een oude, prachtig gerestaureerde Hanzestad. Slenter door de smalle straatjes met winkeltjes, restaurants en terrasjes.
Vanuit Tallinn vertrekken we naar St. Petersburg. Deze tocht duurt ongeveer 24 uur. Geniet van de zee. Zeil vervolgens door de “witte nacht” en geniet van de prachtige lichteffecten. Het wordt namelijk niet donker! Stap in deze andere wereld en geniet! St. Petersburg is met zijn architectuur uit de 18e en 19e eeuw, zijn grachten, zijn lange rechte straten, tuinen, parken en paleizen een belangrijke toeristische trekpleister.
In de beroemde Hermitage vindt u een verzameling uit de Oudheid (o.a. Egypte), de Middeleeuwen en de latere kunst en cultuur, zowel van het westen als het oosten. Ook archeologische vondsten, kunst uit Azië en de Russische cultuur van de 8e eeuw tot de 19e eeuw zijn goed vertegenwoordigd. De totale collectie bevat meer dan 3 miljoen stukken, verzameld in meer dan 2,5 eeuwen. De vele kerken, zoals de St. Petrus en het Smolniklooster zijn een bezoek meer dan waard. Onze gids weet altijd een mooie voorstelling in één van de talrijke theaters. Een wandeling over de beroemde Nevski Prospect is een belevenis op zich.
Reisschema:
30/6 – 13/7 Aanbrengreis van Lelystad naar Helsinki € 790,- p.p.
14/7 – 27/7 Ruslandreis € 990,- p.p. i.p.v. € 1.295,-
28/7 – 10/8 Ruslandreis € 990,- p.p. i.p.v. € 1.295,-
11/8 – 19/8 Helsinki – Stockholm € 625,- p.p.
20/8 – 31/8 Stockholm – Lelystad € 845,- p.p.
Deze aanbieding is geldig voor boekingen gedaan vóór 1 april 2012!
Meer informatie www.nautisail.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht