Informatie voor de watersporter

Ottenhome Kortenhoef specialist in zeildagen voor bedrijven en beroepsgroepen houdt in 2018 ook weer wekelijkse 'zeilwedstrijden voor iedereen'

PERSBERICHT
Kortenhoef – Het hele jaar door worden er bij ons zeilwedstrijden georganiseerd. Niet alleen ‘besloten regatta’s’ voor bedrijven en beroepsgroepen, maar ook wedstrijden met ‘open inschrijvingen’ bijvoorbeeld Ottenhome’s Woensdagavond Regatta.

Ottenhome kent op basis van jaren ervaring als geen ander de behoeften van bedrijven, groepen en individuen als het gaat om de balans tussen zeilen of actief bezig zijn en ‘socializen’.

Elke 3e woensdagavond van de maand (mei t/m augustus en de 2e woensdagavond in september) klinkt hiervoor rond 19.00 uur het startschot uiteraard voorafgegaan door een schippersbriefing om 18.30 uur. Je beste 3 manches zijn bepalend voor je eindklassering. Je kunt je hiervoor inschrijven met je gezin, buren, vrienden, collega’s of concurrenten. Steek elkaar de loef af en krijg de wind in de zeilen.
Ook organiseren wij gedurende het hele jaar Sail events voor ‘vakbroeders’ die werkzaam zijn in diverse bedrijfstakken. Kijk of er een zeildag voor je (con)collega’s op stapel staat. Is dit (nog) niet het geval is en wil je je vakbroeders wel graag in de boot nemen, mail ons dan. In no time staat er ook voor jullie branche een zeildag op ons programma!
Voor diverse bedrijfstakken organiseert Ottenhome (i.s.m. brancheorganisatie) jaarlijkse branche zeildagen. Ook organiseren we een aantal evenementen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Op de site vind je ‘wat precies en hoe precies’.
Meer informatie www.ottenhome.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht