Informatie voor de watersporter

Ottenhome opent in Kortenhoef eerste Mistral-modewinkel van Nederland

PERSBERICHT
Kortenhoef – Het seizoen gaat voor Ottenhome dit jaar voortvarend van start. Behalve de vestiging van een VVV balie opent Ottenhome op haar terrein ook op 2 april de eerste Mistral Modewinkel van Nederland.
Deze Mistral winkel van Ottenhome , boordevol classy en trendy foot-beach- en sportswear is de eerste Mistral-monostore van Nederland. Mistral staat te boek als het modemerk van de moderne coastal lifestyle, die zich uitspreidt van de hippe windsurfscene tot het mondaine strandleven. Een sfeer en stijl die de bezoekers van Ottenhome zeker zal aanspreken.
Om deze feestelijke opening extra luister bij te zetten heeft Ottenhome op 2 april vanaf 12.00uur een gezellige rommelmarkt met kinder(springkussen)activiteiten gepland en kunt u ‘tapas op de steiger’ proeven – het nieuwe restaurant concept van de Beachclub van Ottenhome.
Zaterdag 2 en zondag 3 april kunt u langs komen om de swingende Mistral Modeshows bij te wonen. De Modeshows vinden plaats om 15.00 en 16.30 en op zaterdag 2 april is er om 20.30 een avondshow met DJ en After party. Toegang gratis!.
Ook zal er op zondag 3 april het startsein klinken voor de Ottenhome Cup –een spannende zeilwedstrijd om het watersportseizoen in te luiden.
En last but not least: om het voor iedereen nog leuker te maken trakteert Ottenhome iedereen tot 4 april op 20 procent korting op alle aankopen in de nieuwe Mistral winkel! Dus kom langs – Kijk & Koop!
Meer informatie www.ottenhome.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht