windverwachting

Outboard kopen? Win gratis en simpel een Selva Seabass 4PK buitenboordmotor, die nooit olie kan lekken

PERSBERICHT
selvaAmsterdam – De nieuwe Selva Seabass 4PK is te koop maar je kunt er ook eentje winnen. Boten.nl en Allpa Marine Equipment, de importeur van Selva, stellen een exemplaar ter beschikking aan de watersporter die de leukste slagzin verzint voor deze motor.
Weet je er een? Post je zin op onderstaande pagina. Op de komende natte HISWA wordt de motor uitgereikt aan de gelukkige winnaar. De slagzin zal gebruikt gaan worden in reclameuitingen rond deze nieuwe 4PK Selva.
Selva is de enige producent van buitenboordmotoren in Europa. Deze Italiaanse fabriek brengt onder de eigen merknaam een complete lijn 4-takt motoren op de markt in de vermogensklasse tussen de 2,5 en 150PK.
Daarnaast zijn Yamaha en Yanmar mede-eigenaren die hier veel onderdelen laten maken. Selva kom je dus veel vaker tegen dan je zou denken. Het laatste wapenfeit is deze 4 pk Seabass motor met een revolutionair oliepompsysteem.
Hiermee zit er geen olie in het motorblok maar wordt dit uit een aparte tank aan de brandstof toegevoegd op het moment en in de hoeveelheid die nodig is om de motor soepel te laten draaien.
Het grote voordeel is dat de motor in iedere stand opgeborgen kan worden zonder dat er olielekkage optreed. Bij iedere andere buitenboord kan dat niet zonder olie uit het luchtfilter te laten lekken. Voor bijbootbezitters een uitkomst. Wanneer de Selva niet gebruikt wordt past het zonder zorgen in iedere bakskist.
Meedoen kun je alleen via deze Facebook-actiepagina van Boten.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X