Informatie voor de watersporter

Over boeken gesproken…

1
Over uitgeverij Hollandia gesproken, daar verschenen afgelopen maand drie sfeervolle of handige boeken. Eén heet Ritme van de Oceaan. Geschreven door Olav Cox, die samen met zijn vrouw Erna Vader zich de vraag stelde “Met een baby vertrekken voor een zeilreis rond de wereld, of de carrière ladder beklimmen?” U begrijpt het, het werd de eerste optie voor de duur van drie jaar. Nu werken Erna en Olav aan hun bedrijf Ritme van de Oceaan . Want zo’n trip laat nu eenmaal z’n sporen na…
2
Over sporen gesproken. Die heeft Hans Vandersmissen natuurlijk al lang verdiend als het gaat om Wadvaren. Hij schreef voor kustzeilers een mooi boek over het varen op zee in roei-zeilboten als zijn ‘Pride of the Fleet’ vol humor en zeilhistorie. Het heet ‘Rond de Friese Zee’.
3
Over het Wad gesproken: voor hele volksstammen wordt het ook weer Waddentijd. Hierin voorziet Jan Heufs klassieker ‘Vaarwijzer voor de Waddenzee’. Van Den Helder tot Sylt. Alles staat in deze nieuwe editie in full color. Van bijgewerkte havens tot droogvallen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht