windverwachting

Overlastgevende boot op Joppe bij Warmond oorzaak van meerdere gewonden bij vechtpartij

WARMOND – Op het eiland Koudenhoorn bij Warmond heeft zaterdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Volgens de politie zijn er meerdere gewonden gevallen en moesten meerdere ambulances ter plaatse komen.

Aanleiding voor de vechtpartij was volgens de politie dat opvarenden op een boot zich ‘heel vervelend’ gedroegen ten opzichte van andere recreanten. Toen ze aanlegden op een van de onbewoonde eilandjes op de Kaag, brak daar een vechtpartij uit. Of die ontstond omdat mensen eerder het slachtoffer waren van het gedrag van deze opvarenden en daar ook aanlegden om verhaal te halen, kon de politie zaterdagavond nog niet zeggen omdat de situatie daarvoor nog te chaotisch was.

Bij het gevecht vielen wel meerdere gewonden, die met boten werden vervoerd naar Koudenhoorn en de gemeentehaven en van daar verder naar ziekenhuizen. Ook boten van de politie en brandweer werden opgeroepen. Op foto’s van Regio15 is te zien dat er zeker een aanhouding is verricht en dat er hennepplanten in beslag zijn genomen. (Omroep West, Leidsch Dagblad)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X