Zeilen met Ini

Paastocht met veel ruimte op klipper Vriendentrouw, 15-18 april 2022

Wie wil er niet lekker het water op als het voorjaar er weer is? Maar misschien niet met veel mensen op elkaar? Met Pasen kun je mee op de Vriendentrouw. Er zijn slechts 8 tot 10 gasten, terwijl er plaats is voor 22! Dat betekent veel meer rust, ruimte én aandacht van de bemanning.


Freelance schipper

Schipper Ini huurt al jaren schepen om haar reizen te organiseren voor een ieder die wil zeilen, nieuwe kusten wil ontdekken en van de natuur wil genieten. Ini: “Het reilen en zeilen aan boord doen we allemaal samen. Zoals ik gewoon ben bij mijn tochten, gaat er geen kok mee, maar doen we alles zelf. Gezonde en lekkere boodschappen zijn als wel gedaan zodat je niet hoeft te sjouwen.”

Ruimte

Omdat er zo weinig mensen meegaan, heeft ieder een tweepersoons hut alleen, of een vierpersoons hut met zijn tweeën, heel riant dus.”Trekt dit concept je aan, kijk dan op de site www.zeilenmetini.nl voor meer informatie en contactmogelijkheden en schroom niet van die laatste gebruik te maken. Ik hoop je vrijdagavond de 15e aan boord van de Vriendentrouw te zien!”

Dit bericht is geschreven door Klaas Wiersma, onafhankelijk watersport journalist voor Nauticlink. Wil je reageren op dit bericht? Laat hieronder een reactie achter of stuur Klaas Wiersma een e-mail via nieuwsdienst@nauticlink.com of contact hem via linkedin