Informatie voor de watersporter

Partyship 'Bounty' feeëriek verlicht door Event LedLight tijdens Hoorns vuurwerk

PERSBERICHT
Hoorn – Op vrijdag 12 augustus tijdens het jaarlijkse kermis vuurwerk vormde Zeilschip Bounty het kleurrijke middelpunt op het water. In samenwerking met het bedrijf Event LedLight waren de zeilen uitgelicht om de bijzondere ‘Champagne & Amuse cruise’ een extra dimensie te geven.
Rond 21.00 uur werden de touwen losgegooid en vertrok de Bounty voor een heerlijke zeiltocht over het Markermeer. Tijdens de zeiltocht werden er diverse luxe amuses geserveerd en werd er gedanst op de zomerse muziek van de DJ. Tegen de donker wordende lucht werden de kleurrijke zeilen steeds beter zichtbaar. Een ware verassing voor de mensen aan de wal en op het water.
Event LedLight heeft deze spectaculaire cruise gesponseerd door het schip te voorzien van LED Evenement verlichting. De intensieve kleur van de verlichting en de zwevende LED bollen maakte de Bounty de meest opvallende verschijning op het water.
Het diverse gezelschap aan boord van de Bounty bestaande uit gasten en crew heeft een fantastische avond gehad. Vele van hen zullen volgend jaar opnieuw aanwezig zijn voor dit unieke evenement dat plaatsvond tijdens de jaarlijkse kermis vuurwerk te Hoorn.
Meer informatie www.partyshipbounty.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht