Informatie voor de watersporter

Pechhulpdienst voor watersporters Botenwacht scoort goed in tevredenheidsonderzoek onder zijn leden

PERSBERICHT
Ravenstein – De landelijk pechhulp voor watersporters Botenwacht heeft een enquete gehouden onder zijn leden, die dit seizoen daadwerkelijk door technische problemen zijn getroffen en een beroep hebben gedaan op hulp.
Het resultaat leverde een tevreden beeld onder de ‘aangesloten pechgevallen’. Op het moment dat het tegenzat, waren zij blij dat ze ‘niet voor niets’ Botenwacht-lid waren, en direct het alarmnummer konden bellen en gerustgesteld werden met het bericht dat ‘de monteur onderweg was’. Zij gaven de dienst gemiddeld een 8,3.
Mick Eijsten van Botenwacht Nederland: “Na het vaarseizoen moet er natuurlijk geëvalueerd worden. Wat kan er beter? Wat gaat er goed? Om die reden hebben we afgelopen maanden 300 leden, die tijdens het vaarseizoen ook daadwerkelijk door pech werden getroffen, opnieuw benaderd. Wij vroegen hen middels een online enquete om aan te geven hoe ze de pechhulp van Botenwacht Nederland hebben beleefd. We stelden vragen over de ervaring met de Botenwacht meldkamer en vragen over de ervaring met de monteur door wie men werd geholpen. Pechhulp door Botenwacht Nederland is uiteindelijk gewaardeerd op een 8.3. Hulde dus aan alle steunpunten en centralisten van de meldkamers van Botenwacht Nederland. Uiteraard kregen we ook opbouwende feed-back. Wij zullen deze zeker gebruiken om ons voor komend seizoen weer verder te verbeteren.”
Op de site van Botenwacht staan een aantal deels geanonimiseerde ingevulde enquetes. Om privacyredenen zijn de adresgegevens verwijderd.
Meer informatie www.botenwacht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht