123 stickers

Pedro Boat bouwt weer en verrast met nieuw stalen motorjacht Levanto 32 voor een scherpe prijs

PERSBERICHT
pedroboat_levante2Zuidbroek – Pedro-Boat Zuidbroek verrast de botenmarkt met deze speciale uitgave van de Levanto van bijna 10 meter. Uitgerust met boeg -en hekschroef, een zee van ruimte en slechts 140.000 ex BTW!
De Levanto 32’ Special wordt omschreven als een ruimtewonder die ondanks haar compacte vormgeving een typisch Pedro -gevoel oproept. Veel boot voor weinig geld! U kunt met deze boot ook varen op zee want zij is uitgerust met een CE kwalificering B.
Eén van de kenmerken van deze serie is dat deze is gebouwd met de waaiersteven. Onder de waterlijn heeft de boeg een snijdende vorm, boven de waterlijn een uitwaaiende vorm. Deze constructie heeft 2 voordelen: het geeft een opwaartse lift vanuit een golfdal en de ruimte boven de waterlijn wordt optimaal benut.
Er is vakmanschap voor nodig om deze gecompliceerde boegvorm te bouwen. Iets waar Pedro –Boat na 40 jaar ervaring ruimschoots over beschikt. Standaard wordt de Perkins motor geleverd, deze beschikt al over 86pk en is bijzonder zuinig. Er wordt veel aandacht besteedt aan geluidsisolatie zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water!
Technische eigenschappen:
Lengte over alles: 9,70 m
Breedte: 3,50 m
Diepgang: 1,00 m
Doorvaarthoogte: +/- 2,45 m
Brandstoftank: 400 liter
Verswatertank: 300 liter
Vuilwatertank: 250 liter
Slaapplaatsen: 4 – 7
Gewicht: 8.000 kg
Meer informatie www.pedro-boat.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X