Pedro Boat kijkt met acht verkochte boten terug op geslaagde voorjaarsshow

PERSBERICHT
pedro_lenteshow_14Zuidbroek – Met een gemiddelde van 150 bezoekers was het tijdens de Voorjaarsshow afgelopen 11, 12 en 13 april  een gezellige drukte op de werf. In de loop naar de show en tijdens de show zelf zijn er 8 schepen verkocht en zijn er 14 schepen in de verkoopbemiddeling bijgekomen. Tevens kon de werf kennis maken met een aantal geïnteresseerden, die serieus overwegen om een nieuwe Pedro te laten bouwen.
Auto’s reden af en aan, schepen kwamen aangevaren en de bakken koffie werden volop geschonken. Een aantal oude vrienden en een hoop nieuwe vrienden zorgden ervoor dat het niet enkel een gezellig, maar ook succesvol weekend werd.
Meerdere journalisten vonden de show levend genoeg om een kijkje te komen nemen, enthousiast te raken en het terrein te verlaten met verschillende foto’s en ideeën voor te schrijven stukken. Al met al een zeer geslaagd event!
Verkoopdirecteur R. de Veen: “Voor diegene die niet de tijd of gelegenheid had de afgelopen dagen om de werf te bezoeken, weet dat de deuren ook de komende week na de show voor u open staan. U bent altijd welkom! Wij hebben eigenlijk maar één ding te zeggen tegen u allen naar aanleiding van de Voorjaarsshow 2014: bedankt voor wederom al uw tijd, interesse en vertrouwen in onze werf…”
Meer informatie www.pedro-boat.nl