Informatie voor de watersporter

Pedro-Boat lanceert nieuwe en grotere versie van varende woning H2home

PERSBERICHT
Zuidbroek – De varende woning die jachtwerf Pedro-Boat eind 2011 introduceerde onder de naam H2home, wordt uitgebreid met een versie van bijna 15 meter. Hiermee wordt het overdekt woonoppervlak exclusief terrassen van de H2home fors vergroot naar +/- 52 m² . Opvallende verandering t.o.v. de eerste H2home is dat in de H2home 1490 ook het dak wordt gebruikt als zonnedek .
De nieuwste versie is standaard voorzien van een Kabola centrale verwarming met radiatoren in ieder vertrek. Samen met de goed geïsoleerde sandwichpaneelwanden en dubbele beglazing, is de H2home 1490 hiermee alle seizoenen bewoonbaar. De salon is voorzien van panoramaramen tot aan de vloer. Dit geeft de bewoner écht het gevoel op het water te wonen.
De 2 stalen drijvers zijn ontworpen om zo weinig mogelijk weerstand in het water te creëren. Hier bovenop staat de composiet opbouw voor het leefgedeelte. De indeling is flexibel in te delen, maar standaard is er ruimte voor 3 x 2-persoons hutten en eventueel een slaapbank. Keuken, doucheruimte met douchecabine en toilet behoren tot de standaard uitrusting.
De H2home is gebouwd op basis van een aantal uitgangspunten. Het leefgedeelte is geheel op één niveau, waardoor ook minder mobiele opvarenden geen problemen van trappen en opstapjes ondervinden. De bediening van de H2home is uiterst eenvoudig ingericht, zodat ook mensen die geen ervaring hebben met het varen van een boot, gemakkelijk met de H2home kunnen reizen. Ten derde zijn de toegepaste materialen onderhoudsarm. De wanden van de opbouw zijn bv. van composiet en de reling is van rvs.
De H2home kan individueel worden aangepast met een oneindig aantal opties.
Technische specificaties H2home 1490:
Lengte over alles: 14,90 m (meerdere afmetingen mogelijk)
Breedte:   4,90 m
Diepgang: 0,75 m
Brandstoftank:  24 liter
Verswatertank:  325 liter
Vuilwatertank:   390 liter
Slaapplaatsen:  afhankelijk van de layout
Gewicht:  +/- 10.000 kg
Motorisering:   Yamaha buitenboordmotor 4-Takt-Werkmotor
Hightrust 40 pk
CE-Ontwerpcategorie: D, Binnenwater
Prijs: € 185.045,- incl. 19% BTW (vanaf 1 oktober € 188.155,- incl. 21% BTW)
Meer informatie www.pedro-boat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht