Informatie voor de watersporter

Pedro-Boat pakt uit met tientallen gebruikte motorjachten in perfecte staat en voordelige deals tijdens Pedro Paasshow 2016

PERSBERICHT

pedro_paasshow16
Of gratis Todd seat óf gratis LED verlichting én voordelige nieuwe relingkleden!

Zuidbroek – Ruim zeventig jachten op één dag bezichtigen? Dat kan op de Pedro Boatshow van vrijdag 25 tot en met zondag 27 maart van 9.00-17.00 uur in Zuidbroek. Wie in het Paasweekend een occasion bij Pedro Boat koopt, profiteert van een speciale actie. De nieuwe booteigenaar kan daarbij kiezen tussen een gratis todd seat óf gratis LED verlichting waarmee de aangeschafte boot uitgevoerd zal worden.
De Pedro Paasshow is bedoeld voor de oriënterende bootliefhebber en vindt plaats op het 40.000m² grote terrein in Zuidbroek, vlakbij de Duitse grens. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers er kennis maken met de jachten in het verkoopassortiment en tegelijkertijd de werf van Pedro ontdekken. Ook voor bezoekers die een nieuwe Pedro willen laten bouwen is dit evenement een mooie mogelijkheid om ideeën op te doen.
Aanvullend organiseert de werf ook een unieke aanbieding. Wie zijn oude relingkleden inlevert tijdens het bezoek aan de Paasshow ontvangt een nieuwe set voor de aanbiedingsprijs van
€ 100,-. Het nieuwe relingkleed is voorzien van Pedro logo en websiteadres. De werf is alle drie de dagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Voor de bezoekers die van ver moeten komen is er een voordelig hotel arrangement samengesteld bij Van der Valk hotel in Zuidbroek. Meer informatie over dit arrangement of over de paasshow is te verkrijgen bij Miranda de Veen. Zij is bereikbaar op marketing@pedro-boat.nl.
Meer informatie www.pedro-boat.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht