123 stickers

Pedro Occasion Festival 2013 van 8 tm 23 februari in het teken van goedkope gebruikte stalen motorjachten

PERSBERICHT
Zuidbroek –  Wie op zoek is naar een goede stalen motorkruiser voor een eerlijke prijs, kan vanaf vrijdag 8 februari mooi twee evenementen combineren. Boot Holland in Leeuwarden van 8 tot en met 13 februari en het Pedro Occasion Festival 2013, dat in het Groningse Zuidbroek dit jaar plaatsvindt van 8 tot en met 23 februari.  Goed bedacht.
Bij Pedro Boat liggen veel gebruikte schepen die onder druk van de markt spectaculair in prijs zijn verlaagd. Wie deze dagen al langskomt kan rekenen op een ruime keus uit  jonge gebruikte Pedro’s, accessoires,  en extra aanbiedingen,  terwijl de boot dan meteen vroeg in het voorjaar wordt afgeleverd. Zo kunnen nieuwe Pedro-vaarders optimaal van het komende seizoen genieten.
Pedro beschikt ook nog steeds over nieuwe Pedro’s, zij het dat de keus in modellen wel minder is dan in het verleden. En Pedro fans kunnen nog steeds een gloednieuwe Pedro laten bouwen, ook al richt de werf zich met name op de jachtmakelaardij, de winterstalling en het onderhoud van de populaire stalen boten.  De jachtservice en de onderhoudszorg voor de grote groep Pedro-vaarders gaat nu zo ver dat er een speciale webwinkel is geopend voor de verkoop van onderdelen voor de Pedro jachten. Dat is ook handig!
Meer informatie www.pedro-boat.nl en www.pedrojachtservicezuidbroek.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X