windverwachting

Persberichten voor nautische bedrijven plus Hollands Glorie- en watersport-foto's op nieuwe site E.J. Bruinekool

PERSBERICHT
Hilversum – E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst staat in de maritieme wereld bekend om z’n hoogwaardige fotografie, gedegen persberichten en reportages over nautische evenementen en bedrijven. Het foto- en tekstbureau heeft haar disciplines bijeengebracht op een nieuwe site.
Mogen wij één momentje van uw tijd om u iets te vertellen over E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst? Of liever nog, mogen wij u vragen een kijkje te nemen te nemen op www.ejbruinekoolfotografieentekst.nl? Wij hebben namelijk een geheel vernieuwde website met daarop al onze activiteiten en links naar de, eveneens vernieuwde, websites van onze andere bedrijven. U vindt er informatie over persberichten, journalistiek werk in binnen- en buitenland, fotografie, scholing en training en het fotoarchief.
evert_bruinekool
Ons team beschikt over ruim 30 jaar ervaring op het gebied van journalistiek, fotografie en PR. Mocht u behoefte hebben aan externe versterking van uw redactie, een communicatie-specialist op afstand, iemand die uw persberichten verzorgt en u als sparringspartner kan adviseren op het gebied van PR, dan zijn wij u graag van dienst. Eén van onze specialiteiten is de nautische wereld, u vindt dan ook veel werk over schepen en varen.
Op de pagina ‘geplaatst werk’ staan voorbeelden van ons werk. De pagina ‘nieuwsbrief en persberichten’ bevat onlangs geschreven persberichten en nieuwsbrieven. Verder bevat de site 24 slideshows met foto’s variërend van reportages, technisch werk, de maritieme sector en portretten tot varend erfgoed. Dit is slechts een selectie uit ons inmiddels 500.000 foto’s tellende archief.
Heeft u vragen over wat E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst voor u kan betekenen? Bel of mail ons. Wij nemen dan direct contact met u op.
Meer informatie www.ejbruinekoolfotografieentekst.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X