Informatie voor de watersporter

Poelmans Road & Marine importeur en distributeur van Australische 'Highfield' opblaasboten en ribs

PERSBERICHT
Ravenstein – Poelmans Road & Marine, wordt per 1 maart 2012 de importeur en distributeur in Nederland en België van het vooraanstaande merk Highfield opblaasboten en ribs uit Australië.
De Highfield serie biedt lichtgewicht tenders en bijboten voor motorjachten, zeiljachten en traditionele schepen. Veel gebruikt door jachtverhuur bedrijven over de gehele wereld vanwege zijn betrouwbaarheid en minimale kans op beschadigingen door onervaren gebruik. Naast het nuttige gebruik is het gewoon heel leuk om met een Highfield te mogen varen.
Over Highfield
Highfield bouwt al meer dan 20 jaar Rescue boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium (licht in gewicht) en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom (veilig). Veel van deze professionele boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika. Een geruststellende gedachte bij de verwerving van uw eigen Highfield tender.
Met gedrevenheid, telkens op zoek naar verbeteringen die het gebruik van de Highfield tenders ten goede komen, weten de Highfield ontwikkelaars het beste te presenteren op het gebied van aluminium tenders. De keuze van de materialen voor de romp en de luchtkussens zijn bijzonder belangrijk. Immers de basis moet solide en duurzaam zijn. Met oog voor detail worden voorts alle accessoires gekozen en getest alvorens ze worden toegepast op een Highfield tender.
De gehele Tender range (Highfield Roll-ups en RIBs tot 6.50m ) is nu ook in Nederland, België en Luxemburg verkrijgbaar. Een groeiend aantal dealers zal u graag ontvangen om kennis te maken met de Highfield range.
Voor watersportbedrijven
Poelmans Road & Marine zoekt uitbreiding van het dealernetwerk.
Meer informatie www.poelmansboten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht