Populair VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 beleeft 13de herziene druk

PERSBERICHT
Dongen – Het VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs sluit naadloos aansluit op het vaarbewijsexamen. Vrijwel alle vaarbewijsopleiders en opleidingen gebruiken dit boek als standaard lesboek en het is ook prima te gebruiken voor zelfstudie. Inmiddels is de 13e druk verschenen, een druk die weer beter en mooier is dan de voorgaande drukken.
Vernieuwing
In deze nieuwe druk zijn de laatste aanpassingen van het examenprogramma opgenomen. Het boek is helemaal klaar voor 2020, niet alleen wat de inhoud betreft, maar ook qua presentatie. Bijvoorbeeld: navigatie is lastig uit te leggen, je moet het zien. In de dertiende druk zijn QR codes opgenomen die bedoeld zijn om op je smartphone instructie filmpjes af te spelen.
Meer dan 800 vragen
Niet alles tegelijk maar stukje voor stukje. De leerstof is verdeeld over een groot aantal onderwerpen die in eenvoudige taal worden uitgelegd. Na zo’n stukje volgen zo’n 10 controle vragen om te zien of je het begrepen hebt. Alles bij elkaar staan er meer dan 800 vragen in het boek.
Altijd actueel
We kunnen niet in de toekomst kijken en het kan gebeuren dat iets in de wet- en regelgeving wordt veranderd. Meestal weten wij dat al wel van te voren en zijn de veranderingen al opgenomen in het boek. Zo niet dan wordt het gepubliceerd op de website www.watersportcursussen.nl/studiewijzer
13e druk VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2. Uw studiewijzer voor het examen Klein Vaarbewijs, ISBN 978-94-91173-17-2.
Meer informatie www.watersportcursussen.nl