Informatie voor de watersporter

Populaire Mercury Days 2012 is een dag voor alle liefhebbers van watersport op 8 september in Roermond

PERSBERICHT
Roermond – Onder het motto ‘Be part of the Mercury story… join us at Mercury Days” wordt op 8 september 2012 voor de eerste maal een Mercury Days in het Nederlandse Roermond georganiseerd.
Doel: Met gerichte activiteiten op en aan het water een breed publiek aanspreken om de watersport in zijn meeste uitgebreide vorm te presenteren. We nodigen zoveel mogelijk mensen uit om een dag aan en op het water door te brengen. We laten de mensen actief kennismaken met watersport en alles wat er zich om heen beweegt. Natuurlijk is ook de geroutineerde watersporter van harte welkom. Met of zonder eigen boot, met familie of vrienden. Een botenhelling is aanwezig!
Mercury Days is een uitgelezen dag om zich te onderhouden met gelijkgezinden, informatie te verzamelen over de watersport, boten te testen en lekker te genieten van een hapje en een drankje bij het water. Kortom een ontspannende dag met de Mercury familie.
Voor jong en oud zijn er activiteiten en attracties op en aan het water:
• Powerboten tot 800 pk
• F1 en F2 waterski demonstraties
• Workshops over propellers, SmartCraft, navigatiesystemen
• Kinderanimatie (springkasteel, waterballonnen)
• Opblaasboot wedstrijd
• Muziek en entertainment
• Hapjes en drankjes, Barbecue
Alle deelnemers die zich vooraf inschrijven via de Mercury website (www.mercury-marine.eu) ontvangen een gratis entreebewijs. Bovendien worden er op de dag zelf veel mooie prijzen verloot onder de aanwezigen die zich via de website hebben ingeschreven. Hoofdprijzen zijn o.a. een Mercury motor, een Mercury opblaasboot en vele andere aantrekkelijke prijzen rondom watersport en Mercury.
Meer informatie www.mercury-marine.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht