Informatie voor de watersporter

Populaire Yamaha Marine 'Proefvaardag' om boot-buitenboordmotor combinaties te testen op zondag 26 mei 2019 in Biddinghuizen

PERSBERICHT
Schiphol-Rijk, Biddinghuizen – Op zondag 26 mei a.s. organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een uniek watersport evenement: de Yamaha Marine Proefvaardag. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 26 mei veertien boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

U kunt vrijblijvend, zonder afspraak, een proefvaart maken. Wilt u verzekerd zijn van een proefvaart met uw droomboot, dan raden wij u aan om zich vooraf via de website www.yamaha-proefvaardag.nl aan te melden en aan te geven met welke boot u op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijgt u per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies. Deelname aan de Yamaha Marine Proefvaardag is gratis en geschiedt op eigen risico.
De kracht van de juiste boot-motorcombinatie
Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers, kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een grote diversiteit van boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt.
De vaareigenschappen van een boot worden in grote mate bepaald door de motor, daarom biedt Yamaha een zeer brede line up van zéér moderne en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste prestaties. De Yamaha Marine Proefvaardag is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.

Yamaha Marine Proefvaardag
Tijdens de vorige twee edities was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen heeft de ruimte op het water. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom! Op de website https://www.yamaha-proefvaardag.nl vindt u tevens alle informatie over de Yamaha Marine Proefvaardag.
De Yamaha Marine Proefvaardag wordt in samenwerking met onder andere de volgende bootmerken georganiseerd: Bon Boating, Buster, Capelli, DOCK, Linder, Pioner, Spirit, YAM en Yamarin. Maar ook boten van het prestigieuze merk Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.
Meer informatie www.yamaha-proefvaardag.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht