Powerboat-race ‘Grand Prix of the Sea’ voor Den Helder definitief afgelast vanwege ontbreken vergunningen

Den Helder – De Grand Prix of the Sea op de Waddenzee tussen Texel en Den Helder is afgelast. De races met supersnelle zogeheten powerboats zouden op 5, 6 en 7 augustus worden gehouden. De organisatie heeft de stekker uit het evenement getrokken omdat nog niet alle vergunningen binnen zijn. Daardoor hebben enkele teams niet genoeg tijd om hun schepen en bijbehorende materialen tijdig in Nederland te krijgen. (NOS, “Afgelast ondanks toestemming’ – Nieuws.nl, De Telegraaf, ‘Powerboatraces mogen doorgaan’- Raad van State)

1 Bericht

 • Harry Visser

  7 jaar geleden / 28 juli 2016 om 20:51 uur

  Weet iemand hoe ik mijn, van te voren betaalde tickets, kan terug krijgen?
  Bij wie kan ik mij melden?
  Bij voorbaat mijn dank
  Groet
  Harry

Berichtensectie gesloten.