Informatie voor de watersporter

Preview van LUMEN YACHTS op MASTERS EXPO (gratis 5x 2 tickets)

Een Blik op de Toekomst van Ultra-Modern Cruisen HAL 11 Stand 440.

Ontwerpliefhebbers en watersportenthousiastelingen worden getrakteerd op een exclusief voorproefje van de toekomst van ultra-modern cruisen op de MASTERS EXPO, met de onthulling van de LUMEN 10 meter, gebouwd door JR Yachts in Drachten.

LUMEN is een baanbrekend schip met een minimalistisch design voorzien van state-of- the-art technologie op het gebied van schoon, elektrisch en dus duurzaam varen. Voor het ontwerp heeft LUMEN Mulder Design in de arm genomen dat wereldwijd bekend staat om haar indrukwekkende scheepsarchitectuur.

Het onderwaterschip is ontworpen door Jaap de Jonge; eigenaar en oprichter van JR Yachts die gespecialiseerd is in het ontwerpen van super efficiënte onderwaterschepen, hetgeen bij elektrisch varen van essentieel belang is om een maximale range te kunnen bewerkstelligen.

Met een lengte van 10 meter, een breedte over-all van 3.0 meter, en een diepgang van

0.6 meter, belooft LUMEN een unieke ervaring te bieden voor liefhebbers van klasse, rust en stilte. De boot krijgt een actieradius van 100 km door het super efficiënte onderwaterschip. Met een leeggewicht van slechts 2700 kg en CE-categorie C- classificatie voor 10 personen, is LUMEN een toonbeeld van schoonheid, stabiliteit en innovatie.

Alle gedetailleerde specs en technologische snufjes worden in het voorjaar tijdens de officiële VIP-lancering bekend gemaakt. Wat we wel alvast willen verklappen is de hul constructie.

Hull Construction:

LUMEN belichaamt de toekomst van cruisen met zijn state-of-the-art technologie, luxe voorzieningen en compromisloze aandacht voor design. Bezoekers van de MASTERS EXPO Design krijgen een exclusieve sneak preview van deze meesterlijke creatie die de grenzen van innovatie in de maritieme wereld verlegt.

Gratis 5x 2 entree kaarten voor de MASTERS EXPO

Nauticlink mag namens Lumen Yachts 5x 2 entreekaarten weggegeven aan haar lezers.
Heeft u belangstelling dan kunt u een email met uw Naam, adres en email sturen naar office@nauticlink.com o.v.v. Lumen Yachts Actie.
Als u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief (Flessenpost) maakt kans op deze toegangskaarten. Nog niet ingeschreven voor de Flessenpost van Nauticlink? Doe dat dan snel via deze link: Flessenpost

Voor meer informatie: lumenyachts.com

Foto: Lumen Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht