Informatie voor de watersporter

Prinses Margriet opent 18 september 2015 de 20-ste Maritiem ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch – Dit jaar zal ’s-Hertogenbosch – de stad die haar charme voor een groot deel aan het water dankt – alweer voor de 20e keer het decor vormen van Maritiem ’s-Hertogenbosch. Hare Koninklijk Hoogheid Prinses Margriet zal op 18 september 2015 deze lustrum editie openen.

Net zoals vele schippers en bezoekers van Maritiem ’s-Hertogenbosch heeft Prinses Margriet een rijke geschiedenis met de scheepvaart in Nederland en zo ook met Maritiem ’s-Hertogenbosch. Zo gaf de Prinses in 1977 ook het startschot voor de eerste editie van Maritiem ’s-Hertogenbosch.

Tijdens de drie dagen Maritiem ’s-Hertogenbosch op 18, 19 en 20 september 2015, zal de stad volledig in het teken staan van de scheepvaart, en zal de grootste collectie klassieke en traditionele binnenvaartschepen te bewonderen zijn en bruist de binnenstad van de festiviteiten. Zo geniet u van openluchtconcerten, maritieme demonstraties, een shantykorenfestival, het zeeliederensongfestival, een braderie, jeugdattracties en de culinaire heerlijkheden die met de scheepvaart gepaard gaan. (Maritiem ‘s Hertogenbosch)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht