Informatie voor de watersporter

Proefvaren in Breskens met één van de twee wereldprimeurs van Grand Soleil-zeiljachten

PERSBERICHT

Proefvaren in Breskens...
Proefvaren in Breskens…
Ouddorp, Breskens – Grand Soleil komt dit najaar met niet één, maar twéé primeurs. Tijdens de HISWA te water 2016 heeft het Nederlandse publiek voor de eerste keer kunnen kennismaken met de Grand Soleil 43 Maletto. Deze week volgt een wereldprimeur voor de Grand Soleil 58 Performance tijdens het Cannes Yachting Festival.
De Italiaanse werf Cantiere del Pardo schrijft al meer dan veertig jaar geschiedenis. De schepen van Cantiere del Pardo ademen ‘Italian design’. Vervaardigd met bezieling en oog voor detail zijn ze het toonbeeld van kwaliteit en prestatie gecombineerd met ongekende elegantie.
Grand Soleil 43:
Technisch hoogstandje Vorig jaar hebben bezoekers van de HISWA te water al kunnen kennismaken met de succesvolle en inmiddels veel verkochte GS 39. Dit jaar presenteerde Grand Soleil de GS 43, een racer en cruiser ineen. Ook deze Grand Soleil is vervaardigd met de nieuwste technieken. De moderne en efficiënte T-kiel zorgt voor een hoog zeildragend vermogen en staat garant voor optimale veiligheid én stabiliteit. Net als alle andere Maletto’s is de GS 43 voorzien van een carbon-composiet frame. Deze lichtgewicht constructie biedt optimale stijfheid onder alle omstandigheden. Dankzij de flush dek luiken en vrije doorgangen biedt de GS 43 maximale comfort en bewegingsvrijheid. Het slimme ontwerp maakt de GS 43 gemakkelijk te besturen, ook met een minimale bezetting.
De indeling van de GS 43 biedt de perfecte mix van ‘Italian design’ en functionaliteit. Over elk detail is nagedacht. De natuurlijke lichtinval, zachte kleuren en vele houten elementen geven dit jacht een modern, fris en uitnodigend karakter. Onderdeks telt de GS 43 drie hutten, twee toiletten, een ruime en ergonomisch ontworpen L-vormige pantry, een eethoek voor minimaal 6 personen en een praktische voorwaarts gerichte kaartentafel, afgestemd op zelfs de meest veeleisende bestuurder.
De Grand Soleil 43 Maletto was in Nederland voor het eerst te bezichtigen tijdens de HISWA te water 2016 en ligt vanaf heden bij Breskens Yacht Service in Breskens. Geïnteresseerden kunnen hier de komende weekenden proefvaren met zowel de GS 43 als de GS 39.
Meer informatie www.breskensyachtservice.eu en www.forsailyachting.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht