windverwachting

Professional Boat Care in Loosdrecht biedt bij De Valk Jachtmakelaardij nu complete jachtservice

PERSBERICHT

Michel Sanchez (Professional Boat Care) neemt alle jachtservice activiteiten over van Matthijs van Balen (De Valk Makelaardij)
Michel Sanchez (Professional Boat Care – links) neemt alle jachtservice-activiteiten over van Mattijs van Baalen (De Valk Makelaardij)

Loosdrecht – Professional Boat Care, de specialist voor jachtservice, onderhoud, reparatie, reiniging en beheer van boten is verhuisd en heeft een nieuw adres: sinds 1 januari 2013 is het bedrijf gevestigd op het bedrijfsterrein van Jachtmakelaardij De Valk aan ’t Breukeleveense Meentje 6 in Loosdrecht.
De nieuwe locatie is van alle gemakken voorzien, waaronder een ruime, verwarmde werkplaats en een 30-tons kraan, zodat jachten tot een lengte van maar liefst 16 meter er terecht kunnen. Het dienstenpakket is fors uitgebreid omdat er overdekt kan worden gewerkt. Een kleine greep uit het scala van nieuwe mogelijkheden: het leggen van teakdeks, schilder- en lakwerk en de inbouw van boegschroeven. Professional Boat Care is dé expert voor onderhoud van en aanpassingen aan motoren, installaties (zoals navigatie-apparatuur) en elektronica.
Flinke stap vooruit
Professional Boat Care kan complete ‘refits’ uitvoeren. Een refit is een complete opknapbeurt waarbij een verouderde boot gedeeltelijk of geheel wordt gedemonteerd. Vervolgens wordt de boot weer opgebouwd naar moderne maatstaven. Dat kan bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe motor en apparatuur zijn, maar ook schilder- en lakwerk aan de buitenkant. Het team van Professional Boat Care telt sinds de verhuizing tien vakkundige en ervaren medewerkers die elke boot, van een kleine sloep tot een meterslang jacht, weer als nieuw afleveren.
Michel Sanchez van Professional Boat Care: ‘De uitgebreidere mogelijkheden op de nieuwe locatie zijn ook voor onze bestaande relaties een flinke stap vooruit. In deze economisch moeilijke tijd prijzen we ons gelukkig met onze trouwe klanten. De mensen weten dat we staan voor kwaliteit en op ons kunnen rekenen. In het nieuwe pand kunnen we booteigenaren nóg beter van dienst zijn.’
Trots op samenwerking
Jachtmakelaardij De Valk, die al ruim 60 jaar bestaat en diverse kantoren in binnen- en buitenland heeft, heeft in Professional Boat Care de juiste partner gevonden voor service en after sales. Mattijs van Baalen, algemeen directeur van De Valk: ‘De faciliteiten voor onze klanten zijn nu completer, zowel op ons hoofdkantoor als op locatie. Doordat Professional Boat Care de activiteiten van De Valk Jachtservice heeft overgenomen, kunnen wij ons volledig focussen op de jachtmakelaardij. Onze samenwerking waarborgt een optimale dienstverlening. Wij bevelen van harte aan dat booteigenaren onderhoudscontracten met Professional Boat Care aangaan. Goed onderhoud geeft meer vaarplezier voor de toekomst en een grotere restwaarde.’
Michel Sanchez: ‘We zijn trots dat De Valk ons haar klanten toevertrouwt, deze jachtmakelaardij is in heel Europa een begrip. Ons bedrijf blijft zich ontwikkelen en we zorgen ervoor dat iedereen ook dit jaar weer met veel plezier het water op kan. Wij zijn er klaar voor!’
Meer informatie www.professionalboatcare.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X