Informatie voor de watersporter

Programma Overijssels WaterEvent 2012 van 13 tot en met 15 april vol lifestyle, toerisme in de regio, en nautische zaken

PERSBERICHT
Blokzijl – Het programma voor Het Overijssels WaterEvent is grotendeels bekend. Op 13, 14 en 15 april a.s. wordt dit jaar opnieuw Het Overijssels WaterEvent in Blokzijl gehouden. Het jaarlijks terugkerende evenement draait om de nautische beleving van de Overijsselse regio’s WaterReijk Weerribben Wieden en IJsseldelta. De kades liggen vol met boten die gepresenteerd worden voor de verkoop en op de wal zijn er stands met toebehoren, gadgets, kleding en toeristische informatie. Alle thema’s op gebied van water komen langs.
WaterEvent in Blokzijl
Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 staat Blokzijl weer helemaal in het teken van water. In de havenkom van Blokzijl wordt een grote verscheidenheid aan boten gepresenteerd. Naast de gebruikte botenshow, waar meer dan 150 schepen aan het publiek worden gepresenteerd, is er dit jaar ook weer veel informatie over nieuwbouw jachten en sloepen. Volop informatie dus voor de watersporter.
Op de kade
Op de kade rondom de haven komen veel stands met watersportkleding, -apparatuur, – toebehoren en gadgets te staan. Ook is er aandacht voor lifestyle en beleving van verschillende watersport regio’s zoals de IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. Het Overijssels WaterEvent geeft de bezoeker uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de regio’s zelf en de mogelijkheden die deze bieden op vaargebied. De aanmeldingen voor een plaats in de haven of een stand op de kade gaan hard. Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Voor meer informatie en aanmeldingen: www.hetwaterevent.nl.
Samenwerking met partners
Dit jaar is Het Overijssels WaterEvent onder meer de samenwerking aangegaan met DITO Magazine. Zij organiseren een uniek lifestyle evenement waarbij verschillende DITO partners hun noviteiten presenteren voor voorjaar/zomer 2012. Daarnaast geeft de Strandhoeve uit Baarlo diverse demonstraties van outdoor activiteiten.
Kijk voor meer informatie op www.hetwaterevent.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht