Informatie voor de watersporter

Programma per station van Nationale Reddingbootdag op zaterdag 28 april 2012

PERSBERICHT
IJmuiden – Een keer per jaar organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag. Dé dag om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Dit jaar vindt de Nationale Reddingbootdag plaats op zaterdag 28 april 2012.
De KNRM heeft 45 stations. Er werken allemaal vrijwilligers die met hart voor de zaak hun ‘werk’ doen bij de KNRM. En toch zijn de stations allemaal verschillend. Daarom is het leuk om verschillende stations te bezoeken. Of dit jaar voor een ander station te kiezen dan u gewend bent. Of een dagje uit te combineren met een station waar u graag een keer een kijkje neemt, maar wat niet direct op de route ligt. Of een combinatie te maken van twee stations. U wordt in ieder geval overal van harte welkom geheten.
De reddingstations houden open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Het hoofd onderdeel is, als het weer het toelaat, het varen met de reddingboot. Veel stations bieden aanvullende activiteiten aan door collega hulpverleners en andere maritieme onderwerpen ruimte te geven op Reddingbootdag. De KNRM houdt op haar site een overzicht bij. (KNRM)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht