Informatie voor de watersporter

Project 406 bouwt op naar een climax

De baanbrekende “Big Fisher”, Royal Huisman’s Project 406, is onderweg van de scheepswerf’s nieuwbouwfaciliteiten in Vollenhove, zich voorbereidend op het verwachte laatste stadium – haar lancering in Amsterdam. De krachtige romp van dit unieke vaartuig meet in totaal 52 m / 171 ft en haar imposante profiel biedt ruimte aan zes dekken. Deze opmerkelijke kenmerken maken haar niet alleen de grootste, maar ook de meest luxe en individuele sportvisjacht ter wereld: de ultieme uitdrukking van persoonlijke vrijheid.

Project 406 is ontworpen voor een ervaren eigenaar die gepassioneerd is over vissen. Ze is een uniek vaartuig op veel manieren. Vripack Yacht Design is verantwoordelijk voor het exterieur- en interieurontwerp en de scheepsarchitectuur van dit zeer prestigieuze project. Haar ontwerp is uiterst onderscheidend, met een lange boeg en hoge verschansing die doorloopt naar een laag en onopgesmukt achterdek.

De hoge toren biedt uitstekend uitzicht met een neerwaartse hoek op het water voor gespecialiseerd vissen. Afgezien van haar praktische functie, biedt de toren ook een uitstekend uitzichtplatform voor gasten, die alle actie hieronder kunnen volgen. Project 406 combineert moeiteloos de ultieme sportviservaring met echte superyacht-schaal, comfort en verfijning.

Niet alleen is ze de grootste, maar zonder twijfel ook de meest op maat gemaakte, fraai ingerichte, nauwgezet ontworpen en indrukwekkendste ware sportvisjacht waar dan ook ter wereld. Project 406 is onberispelijk en uitgebreid ontworpen en geëngineerd en efficiënt gebouwd door het scheepswerfteam van meer dan 350 individuele experts en zeer gekwalificeerde toeleveranciers. Royal Huisman wordt beschouwd als de enige scheepswerf ter wereld die in staat is om zo’n individueel, innovatief en op maat gemaakt motorjachtproject te leveren. Project 406, ook wel bekend als ‘s werelds grootste ware sportvisjacht, zal de aandacht trekken waar ze ook gaat.

Voor meer informatie: royalhuisman.com (Engels)

Foto: Royal Huisman / Tom van Oossanen

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht