windverwachting

PZV haalt film voor zeilers Adrift naar Eindhoven

PERSBERICHT
Eindhoven – Zeezeilvereniging PZV organiseert in samenwerking met Natlab een speciale vertoning van Adrift voor zeilers uit Eindhoven en omgeving.
In deze film wordt een jong stel tijdens een oceaanoversteek overvallen door een orkaan. Dat levert indrukwekkende beelden op, maar de echte uitdaging komt pas daarna: zien te overleven met een zwaar gehavend schip en gewonde bemanning. En hopelijk ooit weer land in zicht krijgen.

PZV merkt dat er behoefte is aan zeilersfilms. Voorzitter Annemieke Stallaert ‘Adrift kwam afgelopen zomer uit, en kreeg lovende kritieken. Maar de meeste zeilers zitten dan op het water. Ook in de winter willen wij met onze hobby bezig zijn. We kijken er naar uit om – samen met andere zeilers uit Eindhoven en omgeving – vanuit de warme stoelen van Natlab het nachtmerriescenario van iedere zeezeiler te beleven.’
Zeezeilen is een duursport. De Eindhovense Zeezeilvereniging PZV kiest al ruim 35 jaar met schippers en opstappers het ruime sop. Zij weten als geen ander hoe belangrijk uithoudingsvermogen en doorzettingskracht is als je met een kleine bemanning naar zee gaat. Zeker als de omstandigheden moeilijk worden, zoals bijvoorbeeld tijdens hun jaarlijkse Ramsgate tocht, een 10-daagse uitdaging in het vroege voorjaar.
Natlab bioscoop biedt plaats aan maximaal 100 personen.
Wanneer? Maandag 29 oktober 2018
Hoe laat? 19:00 (inloop vanaf 18:30 u)
Waar? Natlab, Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven
Kaarten € 10,=, te betalen bij zaalingang
Meer informatie en reserveren via www.pzv-zeezeilen.nl en www.adrift.movie

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X