Q-Snap sluitingen en ANWB Waterkampioen organiseren kleurwedstrijd met opblaasboot als prijs

PERSBERICHT
Oud Alblas, Den Haag – Q-Snap sluitingen voor sprayhoods en dektenten organiseert in samenwerking met de ANWB Waterkampioen een kleurwedstrijd en beloont de winnaar met een opblaasboot. Een mooie actie voor de vakantie als het weer wat tegenzit. De kleurplaat wordt onder de abonnees van de Waterkampioen verspreid en onder zo’n 300 watersportlocaties (zoals jachthavens, watersportwinkels, e.d.). Maar misschien wil de havenmeester de plaat – zie hieronder – ook wel even uitprinten…
Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in – of misschien beter gezegd – laat uw kind de plaat zo mooi mogelijk inkleuren en misschien win hij, zij (of u…!):
– Zo’n mooie opblaasboot. Er zijn er tien!
– Een set Q-SNAPS voor je eigen boot
– Je kleurplaat in de Waterkampioen. De mooiste 3 worden afgedrukt.
De winnaars worden in Waterkampioen 21 (verschijningsdatum 3 november) bekendgemaakt. Ook op www.anwbwatersport.nl  en www.q-snap.nl  worden de namen van de winnaars gepubliceerd. Zij krijgen uiteraard ook thuis bericht.
Je kunt de kleurplaat en het formulier uitprinten en inleveren op de stand van de Waterkampioen/Yachtfocus op de kade tijdens de Hiswa te Water in IJmuiden (6 t/m 11 september 2011) of voor 30 september 2011 sturen naar: ANWB Waterkampioen, t.a.v. Nicole van Raam, Postbus 93557, 2509AN Den Haag.
Q-SNAP drukknopen zijn:
– Duurzaam, robuust en corrosievrij (zeewater)
– Geborgd en strak
– Eenvoudig te bevestigen
– Een eenvoudige vervanging van andere systemen
– Snel te installeren
Meer informatie: Surefas Q-Snap en de kleurplaat met instructies

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X