windverwachting

Qualia-Tenders lanceert nieuw model tendersloepen

Qualia-Tenders lanceert nieuw model tendersloepen

Qualia-Tenders B.V. uit Emmeloord lanceert de Qualia25, een bezienswaardige en snelvarende aluminium tender met een superstrak design.
Het vaartuig meet 7,50 meter en is voorzien van een cabin en dubbel zonnedek, die gemak en comfort samenbrengt.
Robuust en geschikt voor meerdaagse avonturen.

Op 8 en 9 april a.s. zal de Qualia25 worden gepresenteerd op het Qualia Launch Event. Inschrijven hiervoor is mogelijk via deze link: https://qualia-tenders.nl/launch-event/

Oprichter Dennis Groothuis vertelt over de totstandkoming van de Qualia25: “Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan met het lassen en afbouwen van sloepen/tenders,
nam de ambitie toe om zelf een tender te ontwerpen. Het gevoel dat het anders kan, qua techniek, gedetailleerde afwerking en natuurlijk de belijning, heeft geresulteerd in de Qualia25.
Een samensmelting van snelheid, luxe, gemak en comfort.”

De Qualia25 is handgemaakt van 5083 zeewaardig aluminium, onderhoudsarm, supersterk en licht van gewicht. Het dek bevat grote uitstroomgaten waardoor het schip zelfdrainerend is.
Zelfs de bekerhouders worden gedraineerd, dus geen zorgen over wateroverlast op de Qualia25.
Verder zijn alle kussens aan boord op te bergen, dus is het alleen nog maar de koelkast vullen, muziek aan en varen!

De Qualia25 is verkrijgbaar met inboard en outboard motor.
Met een productietijd van vier maanden voor een op maat gemaakt model kunnen snelle beslissers deze zomer nog varen in hun eigen Qualia25!

Over Qualia-Tenders
Qualia betekent letterlijk: kwalitatieve eigenschappen van de waarneming. En dat is precies wat het doel is van Qualia-Tenders: ‘Triggering Your Senses’
Dat zie je niet alleen, dat voel  je aan alles!

Een preview van de Qualia25 is te vinden op https://youtu.be/CLG6RLwJ48E

Voor meer informatie: qualia-tenders.nl

Foto: Render Foto’s

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X