Informatie voor de watersporter

Quicksilver Activ 675 Open als European Powerboat of the Year op de HISWA 2011

Amsterdam – Het Quicksilver team is zeer verheugd dat de Quicksilver Activ 675 Open met het prestigieuze European Powerboat of the Year award is onderscheiden. De vakjury die deze onderscheiding toekent bestaat uit hoofdredacteuren van zeven toonaangevende Europese watersportbladen. De winnende boot staat deze week op de HISWA.
De juryleden maakten met vele tientallen innovatieve boten proefvaarten gedurende de afgelopen 12 maanden. De jury kende dit award toe aan de Quicksilver Activ 675 Open op drie belangrijke punten:

  • De beste combinatie van veiligheid, design en veelzijdigheid.
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het beste innovatieve design: nieuw perspectief en intelligent gebruik van de beschikbare ruimte.

Mark Paulhus, Hoofd van ons Design en Engineering team zei: ”We wilden een boot ontwerpen die eenvoudig kan switchen van watersport, naar cruisen, naar relaxen. We wilden onze klanten de allerbeste styling en comfort bieden. En we wilden de meest praktische kenmerken zoals opbergruimte en een zeer hoge mate van veiligheid leveren. Het jurypanel heeft vastgesteld dat we deze doelstellingen hebben behaald met de Activ 675. We zijn bijzonder verheugd”.
De Activ 675 Sundeck en Activ 535 Open worden op dit moment gepresenteerd op de Hiswa Boatshow in Amsterdam ( 1 t/m 6 maart 2011).
Meer informatie Brunswick Marine en www.quicksilver-boats.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht