Informatie voor de watersporter

Radboud heeft revolutionaire, eenvoudig aan te brengen nano coating ontwikkeld om boten te beschermen

Opmeer – Eindelijk weer eens iets nieuws op het gebied van bescherming van oppervlakten van schepen tegen weersinvloeden, zure regen, vogelpoep, uv-straling en andere negatieve weersinvloeden! Na jarenlang research is het Radboud-team er in geslaagd om een revolutionaire beschermingscoating te maken voor uw schip. Two Compound Ship Coating, het eerste twee componenten protect systeem in één flacon.
In één behandeling uw schip voor jarenlang beschermd.
De eerste component is op basis van nano deeltjes en zal als basis alle oppervlakten zoals polyester, staal, gelakt hout vulcaniseren. De tweede component bestaat uit een hoogwaardige PTFE coating en zal buiten een continue glans ook geruime tijd uw schip beschermen tegen allelei weersinvloeden.
Alle moleculen beschikken over een statische lading, welke een kettingreactie aangaan, en zo vanaf de binnenzijde van het oppervlak tot en met de toplaag blijvend beschermen. Zoals u wellicht wel weet zijn alle oppervlakten poreus, zelfs wanneer men glas onder een microscoop bekijkt lijkt het een maanlandschap. Omdat Two Compound SHIP COATING deze poreuze oppervlakte microscopisch egaliseert, krijgt men het zelfde resultaat als wanneer men bij schade plamuur op een oppervlakte aanbrengt.
Two Compound Ship Coating is zeer makkelijk en zonder veel krachtinspanning te verwerken. Slechts opbrengen, activeren en na een droogtijd van ca. 20 minuten licht napoetsen is voldoende. De flacon moet voor gebruik ca. 30 seconden geschud worden, deze schudmethode moet ongeveer iedere 30 minuten herhaald worden. De coating is nadat men het heeft gebruikt, totaal niet vettig ten opzicht van waxen.
Net zoals de gehele Radboud lijn (vanaf 1974) zal ook dit product een kwaliteit waarborgen die zijn weerga niet kent, én de producten van Radboud zijn altijd zeer betaalbaar.
Meer informatie www.radboudproducten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht