Informatie voor de watersporter

Raven Hengelsport maakt doorstart

Raven Hengelsport gaat verder onder leiding van de Raven broers en de Brubaker-Groep.

Raven Hengelsport, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hengelsport, is trots om aan te kondigen dat het overgenomen is door de twee Raven broers en de Brubaker-Groep in een historische overname. Met deze overname is er een nieuwe samenwerking ontstaan tussen 

Dion & Iwan Raven en de directeuren van de Brubaker-Groep, Hans-Jurgen & Klaus-Peter Eberhard. Deze acquisitie zal de start betekenen van nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf Raven Hengelsport en zijn medewerkers. De twee Raven broers, met veel ervaring in de hengelsport business, en de twee Eberhard broers, met grote kennis van de online business, zullen het nieuwe bedrijf gaan leiden.

Het bedrijf zal de focus leggen op het uitbreiden van de online aanwezigheid en tegelijkertijd twee winkels heropenen (te noemen Lelystad en Steenwijk). De winkels zullen een uitgebreid aanbod hebben binnen de hengelsport en daarnaast staan de medewerkers klaar om de kennis en expertise te delen met de klanten.

Raven Hengelsport is al bijna 50 jaar actief binnen de hengelsport. De Brubaker-Groep en de Raven broers zijn enthousiast om onderdeel te zijn van dit historische moment en kijken er naar uit om dit mooie bedrijf voort te zetten in het leveren van kwaliteitsproducten en om de expertise binnen de hengelsport te delen.

Voor meer informatie: Raven.nl

Foto: Raven Lelystad

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht