Informatie voor de watersporter

Rederij Eureka biedt vaartochten met complete arrangementen en aanwezig op Sail Den Helder 2013

PERSBERICHT
Deventer – Eens uitwaaien op het water is eenvoudiger dan u denkt. En comfortabeler dan u gelooft. Varen over de Nederlandse wateren op één van de luxe passagiersschepen van Rederij Eureka is een ontspannende bezigheid. Nooit saai en de rederij heeft ook aan de inwendige mens gedacht bij het samenstellen van de talloze arrangementen voor het komend vaarseizoen 2013. Naast koffie met gebak zijn er drankjes, verschillende snacks en dagmenu’s verkrijgbaar aan boord, op sommige tochten ook uitgebreide buffetten.
U kunt dagtochten maken over het IJsselmeer vanuit Amsterdam, of vanuit Deventer of Arnhem zelfs naar Duitsland varen. En wat dacht u van een gecombineerd tochtje met boot en stoomtrein, de Veluwe IJssel Boemel? Er zijn lunchtochten vanuit Deventer en u kunt ook op één dag vanuit Deventer en Arnhem naar Amsterdam of Rotterdam varen en met de bus terugkeren. Geheel verzorgd.
De schepen van Rederij Eureka zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van airconditioning. En bovenal veilig. De ‘Eureka V’ is niet voor niets geaccrediteerd voor vaartochtjes met kwetsbare groepen tijdens Sail Den Helder 2013 van 20 tot en met 23 juni.
Meer informatie www.dagvaartochten.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht