windverwachting

Rederij Eureka opent vaartochten-seizoen 2015 op 17 mei met Romantisch Mode-Concert op de IJssel

PERSBERICHT
Deventer – Aan boord van het partyschip Eureka dat afgemeerd ligt in Deventer aan de Welle ter hoogte van het voetveer zullen ensembles van het Taurida Orkest uit Sint Petersburg lichte klassieke muziek ten gehore geven. In de pauze zal een rondvaart gemaakt worden waarbij een warm/koud buffet geserveerd wordt. Na afloop van het concert wordt met de musici nageborreld.
Vanuit Arnhem varen we op 11 juni naar Emmerich, waarbij men de gelegenheid heeft de stad te bezoeken. Nieuw in het aanbod is een dagtocht van Arnhem naar Deventer op 14 juni.
In Nijmegen wordt het seizoen op 5 juni geopend met een dagtocht naar Dordrecht, de oudste stad van Nederland. De spectaculaire vuurwerkvaart “Waal in vlammen” ter gelegenheid van de start van de vierdaagse in Nijmegen is dit jaar op 19 juli weer in het aanbod opgenomen.
Bijzonder is een vaartocht op 22 augustus vanuit Nijmegen naar Sail Amsterdam. Dit evenement wordt om de 5 jaar gehouden en daarbij is steeds een groot aantal tall-ships te bewonderen. Aan boord van een partyschip serveren wij tijdens de vaart naar Amsterdam een lunch. Tijdens het laatste deel van de tocht kunt u genieten van de talloze windjammers. U wordt afgezet in Amsterdam Noord, vanwaar u op eigen gelegenheid per veer kunt oversteken naar de IJhaven om het Sail-terrein te voet te verkennen. Er is een perfecte treinverbinding naar Nijmegen voor de reis terug.
De dagtochtenfolder met het complete programma ligt momenteel bij de drukker. Het volledige programma is echter wel al gepubliceerd op onze reserveringswebsite www.dagvaartochten.nl. U kunt hier voor alle tochten on-line reserveren en betalen.
Pendelboot over de IJssel in samenwerking met RBT KAN en andere rederijen
Vanaf 14 juli t/m 27 augustus krijgt de vorig jaar als pilot begonnen lijndienst over de IJssel een vervolg. Deze is ook bedoeld voor fietsers, waarbij men een fietstocht langs het water kan afwisselen of onderbreken met een etappe per boot. Tussen Arnhem en Zutphen zijn haltes in Dieren en Doesburg. In Dieren wordt een nieuwe steiger in gebruik genomen en daar kan men 2x daags overstappen op de stoomtrein in het kader van het arrangement Veluwe IJssel Boemel.
Meer informatie www.rederij-eureka.nl en www.dagvaartochten.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X