Informatie voor de watersporter

Reisgraag roept Adam Voyages uit tot beste reisorganisatie voor zeilcruises en meezeilen op gulets

PERSBERICHT

Thomas Lenting (r) overhandigt de prijs aan Wibe Sierksma (l) tijdens de vakantiebeurs

Zeewolde, Utrecht – Het onafhankelijke reisportaal reisgraag.nl heeft weer de jaarlijkse awards uitgereikt. Via deze site kunnen reizigers hun ervaringen, waarderingen en cijfers geven voor onder andere het vervoer, de geboden accommodatie, de prijs-/kwaliteitsverhouding etc. Het bedrijf Adam Voyages in Zeewolde kreeg het afgelopen seizoen een gemiddelde waardering van 8,8 van haar klanten in de categorie Cruises. Vorig jaar mochten zij ook al de 1e zijn, in de categorie Actieve vakanties.
Op de vakantiebeurs in Utrecht kreeg Adam Voyages de award overhandigd van Thomas Lenting namens Reisgraag. De eigenaar van het bedrijf Wibe Sierksma is trots op de prijs: “Dit is nummer twee! Onze klanten zijn vrij om hun waardering bij Reisgraag op te geven of nu het positief of negatief is. Met onze meer dan 20 jarige ervaring in het organiseren van geheel verzorgde zeilcruises in Turkije, wordt hiermee bewezen dat we het goed doen.
We hebben veel repeaters, dat is ook in de ervaringen te lezen. We blijven aan productverbetering doen en zullen dit jaar de routes uitbreiden met tochten langs de Griekse eilanden. Zo kunnen we ook voor de vaste klanten weer een nieuwe omgeving bieden.”
Meer informatie www.adamvoyages.nl en www.reisgraag.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht