Informatie voor de watersporter

Reisorganisatie Travelydays biedt in 2016 gecombineerde vaarvakanties en fietsvakanties met bijzonder catamaran cruiseschip op de Donau

PERSBERICHT
travelydays_primadonnaEnschede – De MS Primadonna is met en lengte van 113,5 m het op één na grootste passagiersschip, die op de Donau vaart. De interessante bouwwijze als catamaran maakt het verblijf op dit schip voor de passagiers tot een bijzondere belevenis. Zo heeft dit schip een 6 meter hoge panoramaverglazing in de boeg en een deel van het dek tussen de beide rompen bestaat uit glas met een blik direct op het water.
Aan boord van dit elegante schip met de grote dekken en de vele voorzieningen kunnen de gasten van een hotel-fietsvakantie genieten zonder van hotel te hoeven wisselen. De MS Primadonna ligt tijdens de fietscruise elke dag klaar in de haven waar de fietstocht van de dag eindigt. En het is voor de deelnemers altijd mogelijk om in plaats van de route te fietsen ook gezellig aan boord blijven en te genieten van het voorbijglijdende landschap en de vele voorzieningen aan boord. De MS Primadonna werd in 1998 in Duitsland gebouwd en in het jaar 2009 volledig gerenoveerd.
De fietcruises op de MS Primadonna worden wekelijks vanaf 13 mei tot en met 26 augustus vanuit het Beierse Passau afwisselend naar Wenen of naar Boedapest georganiseerd. Al vanaf Euro 711,- per persoon is het mogelijk om een fietscruise naar Wenen te boeken.
Vijf verschillende schepen
Naast de MS Primadonna biedt Travelydays ondertussen fietscruises op de Donau met 4 verdere cruise-schepen.
Zo worden er in 2016 op de MS My Story fietscruises naar Boedapest georganiseerd en op de MS Theodor Körner fietscruises naar Wenen.
De MS Normandie vaart net als de MS Primadonna vanuit Passau afwisselend fietscruises naar Wenen en Boedapest.
Tenslotte worden er in Roemenië aan de Zwarte Zee in het voor- en najaar nog fiets- natuurcruises in de Delta van de Donau aangeboden. Hier wordt de overweldigende natuur in een van de laatste nog intacte natuurgebieden van Europa intensief ontdekt.
Met dit grote aanbod is Travelydays ondertussen specialist voor fietscruises op de Donau geworden.
Meer informatie www.travelydays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht