Informatie voor de watersporter

Reisportaal roept specialist meezeil-vakanties Adam Voyages uit als beste reisorganisatie Actieve Vakanties

PERSBERICHT

Vanessa Teering van Reisgraag overhandigt de award aan Wibe Sierksma van Adam Voyages

Zeewolde – Van het onafhankelijke reisportaal www.reisgraag.nl mocht Adam Voyages de publieke award ontvangen. Zij kwamen met goede waardering van hun klanten, als beste uit de bus over het seizoen 2011. Van de response kregen zij het hoogste cijfer, een 8,7, voor de door hen georganiseerde zeilvakanties in Turkije. Adam Voyages is trots om in het rijtje van o.a. OAD en Van Nood reizen te mogen staan.
Bijna 80% van alle Nederlanders leest bij het kiezen van de vakantiebestemming eerst ervaringen van andere reizigers. Ook het zelf plaatsen van ervaringen wordt steeds meer gedaan. In 2011 zijn er ook op Reisgraag weer meer ervaringen geschreven over reisorganisaties dan het jaar daarvoor. Vandaar dat zij de eerste publieke award in het leven hebben geroepen voor reisorganisaties. Alleen op basis van de goedgekeurde ervaringen worden er in 9 categorieën awards uitgereikt aan ‘de beste reisorganisatie’ van 2011.
De ervaringen die meetellen voor het eindresultaat worden eerst gecontroleerd door de redactie van Reisgraag. In totaal wordt ongeveer 20% van alle geplaatste ervaringen afgekeurd, dit kan omdat er misbruik wordt gepleegd of omdat de ervaring niet compleet is. Om mee te strijden voor de award moesten er in 2011 minimaal 3 ervaringen over de reisorganisatie zijn goedgekeurd.
Adam Voyages organiseert al sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties op traditioneel gebouwde houten schepen langs de Turkse kust. Het jaar 2011 was voor hen het beste jaar tot op heden. Ze blijven aan kwaliteitsverbetering doen en dat wordt beloond met de toenemende belangstelling. Vanaf 2012 zijn alle schepen voorzien van airconditioning. Natuurlijk zoek je in Turkije de zon op, maar het is niet comfortabel wanneer de nachtrust in je eigen hut aan boord wordt verstoord door warmte. Ze zien het seizoen 2012 weer met vertrouwen tegemoet.
Meer informatie www.adamvoyages.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht