Informatie voor de watersporter

Renovaid Marine is specialist in epoxy producten voor de watersport en maritieme markt

PERSBERICHT
Waalwijk – Sinds 1 oktober jl. is Renovaid Marine bv actief onder de naam www.renovaidmarine.nl, en levert een groot scala aan onderhoudsproducten, in het bijzonder epoxyproducten, voor watersport en maritieme markt.
Epoxies zijn bijzonder veelzijdige producten en kunnen voor talloze doeleinden worden geoptimaliseerd. Te denken valt aan bijvoorbeeld: dun vloeibaar om diep in een ondergrond te kunnen indringen. Dik vloeibaar voor het vullend verlijmen en in pastavorm voor het snel en duurzaam repareren van grotere schades zonder gedoe met verzwakkende vulmiddelen.
Ook UV bestendig, volledig transparant, of onder water hechtend en uithardend is mogelijk. Epoxies hechten bijzonder goed op een groot aantal materialen zoals hout, polyesters, epoxy, staal, aluminium, beton en andere steenachtige materialen en zijn, uitgehard, veelal sterker dan het originele materiaal.
Ondanks het feit dat Renovaid Marine bv een jong bedrijf is, heeft het als zusterbedrijf van Renovaid bv, een toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele gevelrenovatie, erg veel ervaring met diverse epoxy toepassingen.
Via Renovaid Marine bv komen deze bewezen producten nu beschikbaar voor de watersport en maritieme markt. Daarnaast heeft Renovaid Marine bv ook het Europees importeurschap verworven voor de producten van het Amerikaanse bedrijf PC Products.
Een paar producten uit het assortiment lichten we er graag uit:
Renoflex Oranje
Een bijzonder sterke epoxy pasta voor duurzame reparaties. Deze 100% epoxy pasta (bevat geen verzwakkende vulmiddelen) heeft een bijzonder standvermogen en kan in elke gewenste vorm worden gemodelleerd. Ook op verticale vlakken en boven het hoofd kan het product in 1 maal in elke gewenste laagdikte vanaf 0,5 cm worden aanbracht. Werkt dus bijzonder snel wanneer grote gaten moeten worden gevuld. Houtkleurig.
Renofix Oranje
Een dun vloeibare epoxy die zeer diep in de ondergrond kan indringen. Veelzijdig. Kan toegepast worden als primer in combinatie met de Renoflex Oranje voor extra verankering op bijvoorbeeld zachte houtsoorten. Maar ook als houtversterker en als lamineerhars in combinatie met polyestervlies.
Renoclear
Een kristal heldere vloeibare expoy die 100% doorzichtig is en blijft. Met een hoge UV bestendigheid. Speciaal voor alle reparaties en verlijmingen die niet mogen opvallen of als vrijwel onzichtbare waterdichte coating op gevoelige maar in het zicht liggende plaatsen.
Renowet
Een epoxy reparatiepasta die goed op natte oppervlakken hecht en ook volledig ondergedompeld kan uitharden. Ideaal voor reparaties onder de waterlijn of op oppervlakken die moeilijk vooraf te drogen zijn. Wit van kleur.
Renobond
Een dik vloeibare epoxy zonder vulmiddelen. Geschikt als waterdichte coating voor bijvoorbeeld spanten, kops hout, etc. Ideaal voor vullende verlijmingen en als lamineerhars.
Naast epoxy producten heeft Renovaid Marine ook allerlei toebehoor. Waaronder bijvoorbeeld een freesmachine op een sterke Li-ion accu dus overal te gebruiken.
Meer informatie www.renovaidmarine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht