windverwachting

Rob Krijgsman in Drimmelen zet unieke kennis en ervaring in bij bemiddeling gebruikte Jeanneau-zeiljachten

Drimmelen – Ook één van de oudste watersportbedrijven van ons land, Rob Krijgsman Watersport in Drimmelen heeft de bakens verzet, nu het tij van de verkopen van polyester schepen in grote aantallen gekeerd is. Na het beëindigen afgelopen maand van het importeurschap van het Franse merk Jeanneau, waarvan Krijgsman in Nederland een groot succes heeft gemaakt, richt het bedrijf aan de haven van Drimmelen zich logischer wijs op de verkoop van jonge tweedehands zeiljachten.
Specialist gebruikte Jeanneau zeiljachten en Sun Odyssey lijn
Na veertig jaar ervaring, waarvan een groot aantal als Jeanneau importeur, hebben de polyester Jeanneau-zeiljachten weinig geheimen meer voor het team van Krijgsman Watersport. Het lag dan ook voor de hand deze know how niet verloren te laten gaan en er een regelrecht ‘selling point’ van te maken. Voortaan is Krijgsman Watersport dus het centrum in Nederland en België voor goede gebruikte Jeanneau-zeiljachten, en haar bijna ‘submerk’ Sun Odyssey.
Lage tarieven voor een jachtmakelaar
Krijgsman Watersport hanteert bij bemiddeling afwijkende lage tarieven en lage bijkomende kosten. En dat is niet alleen nu het geval, maar dateert al van veel eerder. Anders had het bedrijf nooit kunnen bogen op de verkoop sinds haar bestaan ‘van duizenden’ jachten.
Aluminium zeiljachten die droogvallen
Krijgsman Watersport handhaaft wel haar importeurschap van het Franse merk Ovni. Dit betreft aluminium zeiljachten met een kielmidzwaard die zowel geschikt zijn om de wereld mee rond te varen, om droog te vallen op de Wadden of om Friesland mee te bezoeken. Krijgsman verkoopt deze populaire schepen uit het Franse Sables d’Olonne al zowat sinds hun bestaan aan een ervaren groep zeilers. Het voordeel is dat deze boten altijd al in kleine aantallen geproduceerd zijn. Zelfs nu in tijden van crisis zijn er wachttijden voor. En worden er naast de bestaande Ovni 365, 395, 445 en 495, ook nieuwe Ovni-modellen ontwikkeld als de Evolution 47 en 52 voet.
Meer informatie www.krijgsman.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X