windverwachting

Rotterdams Maritiem Museum verkoopt Tweede Paasdag maritieme boeken en rekwisieten

PERSBERICHT
Rotterdam – Het Maritiem Museum verkoopt op Tweede Paasdag overbodige tentoonstellingsrekwisieten en maritieme boeken en tijdschriften. Iedereen is deze dag welkom en komt men alleen voor de verkoop dan is de toegang gratis.
Steeds goedkoper
Bezoekers zijn welkom vanaf 11.00 uur. Vroege vogels hebben de meeste keus, maar wie geduld heeft en durft te wachten kan bijzonder voordelig zijn slag slaan. In de loop van de dag zakt namelijk de prijs van de rekwisieten. Want alles moet weg!
Dit geldt alleen niet voor de boeken. Deze zijn al zo voordelig geprijsd dat daar geen cent meer van af kan. Dus wil men die éne bijzondere uitgave bemachtigen dan is het wel zaak om op tijd te komen.
Artifort banken te koop
Dit jaar zijn er bijzondere decorstukken en rekwisieten te koop. Onder andere zijn er twee Artifort designbanken voor in de tuin en kookboeken van de tentoonstelling ‘De wereld op je bord’. Kleine juweeltjes zijn kroonluchters, stoelen, tafels en etagères gemaakt door de decorontwerpster van Sesamstraat.
De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor restauratie en beheer van de museumcollectie. Vrienden van het Maritiem Museum hebben de eerste keus en zijn al om 10.00 uur welkom en hebben het eerste uur 10% voordeel op zowel de boeken als de rekwisieten.
Meer informatie www.maritiemmuseum.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X