123 stickers

­≡ ­Filter

Roeiboten, kajaks, subs

 

1–6 van 14 resultaten

Roeiboten, kajaks, subs

Amsterdam: naast meubelmaker ook importeur van de legendarische zeil- en vouwkano’s van Klepper en het iets jongere voormalig Oostduitse merk…

Roeiboten, kajaks, subs

Utrecht: gespecialiseerd in reparatie en onderhoud aan houten en polyester wedstrijd roeischepen. Ook verkoop van nieuwe boten en online roeiwinkel.

Roeiboten, kajaks, subs

Maarssen: verkoop van toerroeiboten, wedstrijdroeiboten, riemen en roeisimulatoren. Organisatie van watersportevenementen, cursussen en roeiopleidingen.

Roeiboten, kajaks, subs

Wormer: verkoop tegen scherpe prijs van alle soorten kano’s en kajaks. Ook verhuur.

Roeiboten, kajaks, subs

Bergschenhoek (Z-H): verkoop van alle soorten kano’s en accessoires. Ook direct online.

Roeiboten, kajaks, subs

Medemblik: bouwt en levert hout-epoxy kano’s, kajaks, skiffs en kleine roeiboten op maat. Ook voor reparaties, accessoires, cursussen en bouwen…

  • vetus

  • de brekken logo

  • 123 sticker

  • kuiper verzekeringen


Een nieuwe plezierboot kopen? Of je nou op zoek bent naar een roeiboot, (opblaasbare)kajak of misschien zelfs een sub, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben wij een ruim aanbod als het gaat om roeiboten, kajaks en subs van topmerken als Aqua Maria en Hobie. Zo vind jij altijd precies wat je zoekt. Klik op één van onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem direct contact op met de leverancier.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X