Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven België

Showing 1–10 of 30 results

België

Brecht (België): yacht club gelegen aan het Kanaal Dessel – Turnhout – Schoten, in het groen van de Antwerpse Kempen…

België

Brussel: de Belgische watersport bond verenigt het windsurfen, het catamaranzeilen, de (olympische) eenheidsklassen en het zeezeilen.

België

Brussel, Laken: oudste watersportvereniging van Brussel (1906) met zo’n 500 leden middenin het havengebied met alle faciliteiten, een eigen haven,…

België

Diksmuide (België): stalling en winterstalling. Zowel binnen als buiten met veel opties. Mogelijkheid om zelf aan uw boot te werken.…

België

Antwerpen, Kempisch Dok (België): te bereiken via de Schelde, het Albertkanaal en de Schelde-Rijnverbinding. Wij hebben ligplaatsen voor meer dan…

België

Oostende (België): alle informatie over kustverdediging, getijden en de toegang tot jachthavens en vissershavens aan de Belgische kust. Van getijtafels,…

België

Diksmuide (België): watersportvereniging aan de rivier de IJzer in de Westhoek van Vlaanderen met een eigen moderne luxe haven inclusief…

België

Turnhout (België): de jachthaven aan de Nieuwe kaai, aan de rand van Turnhout slechts 10 minuten wandelen van de markt…

België

België: gelegen in de kanaalkom van het Kanaal van Beverlo, een doodlopende vertakking van het Kanaal Bocholt-Herentals. De jachtklub, op…

België

Antwerpen: De KLYC, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot één van de grootste Belgische watersportverenigingen, en telt thans meer dan…

Jachthavens België 

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in België? Bijvoorbeeld in Antwerpen, Nieuwpoort, Oostende of Zeebrugge? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in België. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in België.

Ga je varen in België en zoek je bijvoorbeeld een jachthaven in Oostende, Zeebrugge, Nieuwpoort of Blankenberge? Het water is een heerlijke plek voor toeristen en plaatselijke recreanten om te vertoeven voor een dag of langer. Leuk om te weten is dat (kust)jachthavens ook wel gezien worden als de knooppunten van de watersport. Én behoort tot een mooie invulling van vrije tijd.

Ben je op doorreis en zoek je een plek om te overnachten, voor één of meerdere nachten? Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens in België. De jachthavens van België zijn vaak voorzien van diverse faciliteiten, zoals water- en elektriciteitsvoorzieningen. Bekijk voor het aanleggen welke voorzieningen er verder zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kleine supermarkt, restaurant of sanitaire mogelijkheden.

Zoek je jachthavens in België? Bekijk de vermeldingen bij Nauticlink. Voor meer informatie neem direct contact op met de jachthaven naar keuze. Ongetwijfeld vind jij een plek om aan te meren en te verblijven.

 

Jachthavens Vlaanderen

Ben jij op zoek naar een jachthaven in Vlaanderen? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? In Vlaanderen zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. Deze jachthavens liggen zowel aan de kunst als in de grote stad Antwerpen. Er is voor iedereen wat te vinden in Vlaanderen.

Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens in Vlaanderen die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke jachthaven in Vlaanderen? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens België en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Jachthaven Nieuwpoort

Wil jij een plekje in één van de jachthavens in Nieuwpoort? Dat kan! Bij Nauticlink vind je een ruim aanbod adverteerders van jachthavens in onder andere Nieuwpoort. Je vindt het aanbod jachthavens in Nieuwpoort heel handig in één overzicht. Zo kun jij eenvoudig navigeren naar de jachthaven die jij zoekt en aan jouw wensen voldoet.

Zoek jij bijvoorbeeld een jachthaven met veel of juist weinig faciliteiten? Is het een noodzaak dat er eetgelegenheden in de buurt zijn? Of ga jij liever voor een wat minder recreatief gebied? Welke jachthaven in Nieuwpoort jij ook zoekt, je vindt de juiste bij Nauticlink. Kijk snel bij onze vermeldingen en reserveer jouw plekje in de jachthaven in Nieuwpoort.

 

Jachthavens Belgische kust

In de zomer met je boot genieten van de Belgische kust? Dan is het natuurlijk fijn als je weet welke mooie jachthavens er te vinden zijn aan de Belgische kust. In ons aanbod jachthavens aan de Belgische kust vind je verschillende jachthavens met allerlei faciliteiten zoals de mogelijkheid om te tanken, drinkwater te tanken, toiletten, (gratis) Wifi, parkeergelegenheid en horecagelegenheden. Kijk bij onze vermeldingen en ga op zoek naar perfecte jachthaven aan de Belgische kust!

 

Verschillende jachthavens in België én Nederland!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in België, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens België?

Heb jij een eigen jachthaven en wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens België in de watersportgids.