Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Drenthe

 

Showing 1–3 of 3 results

Drenthe

Meppel: buitenstalling en overdekte winterstalling met een dienstenpakket van motoronderhoud, schilderwerkzaamheden en betimmering tot schoonmaken en het aanbrengen van antifouling.…

Drenthe

Meppel (op 2,5 km van het centrum): Haven met jachtservice, bemiddeling gebruikte jachten en nieuwbouw van stalen kotter- en trawlerjachten…

Drenthe

Midlaren (Drenthe): jachthaven met 175 plaatsen tot 15 meter en direct toegang tot het Zuidlaardermeer. Verhuur van sloepen.

Jachthavens Drenthe

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Drenthe? Bijvoorbeeld in Meppel, Hoogeveen of Coevorden? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Drenthe. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven in Drenthe.

Drenthe verkennen vanaf het water? Zoek je een jachthaven voor een heerlijke, uitgebreide lunch of overnachting? Veel toeristen, maar ook de plaatselijke inwoners zoeken zeker tijdens de zomerdagen het water op. Voor de verkoeling, ontspanning en inspanning. Jachthavens worden wel aangemerkt als knooppunten van de watersport. Én is dus een mooie invulling van een dagje vrij.

Op doorreis of is je eindbestemming in Drenthe? Bij Nauticlink vind je dé jachthavens in Drenthe. Voorzien van de nodige faciliteiten kun je hier prima verblijven. Of even afstappen voor een boodschap.

Op zoek naar jachthavens in Drenthe? Bekijk de vermeldingen bij Nauticlink. Wil je meer informatie, neem dan direct contact op met de jachthaven. Veel plezier bij het ontdekken van de wateren in Drenthe!

 

Jachthaven Meppel

Dag, weekend of misschien wel een weekje varen in het prachtige Drenthe? Drenthe kent omvangrijke meren en plassen waar voor elke watersporter iets te vinden is. En als je deze mooie plaats gaat bezoeken, dan wil je natuurlijk ook weten waar je kunt aanmeren in Meppel.

In onze rubriek jachthavens Drenthe vind je verschillende jachthavens waaronder in Meppel. Veel jachthavens in Meppel beschikken over prima faciliteiten. Denk aan bootonderhoud, horeca en zelfs de mogelijkheid tot tanken.

Daarnaast biedt Meppel ook uitstekende faciliteiten als het gaat om het stallen van je boot. Dus, check onze jachthavens in Meppel voordat je gaat. Zo ga je voorbereid op reis!

 

Jachthaven Hoogeveen

Zoek jij een jachthaven in Hoogeveen? Of ideeën opdoen voor een ligplaats in Hoogeveen waar jij kunt aanmeren? Of zelfs een paar dagen kunt verblijven als je op doorreis bent?

In Hoogeveen zijn verschillende jachthavens waar jij kunt vertoeven. Geschikt voor groot en klein! In onze rubriek jachthavens Drenthe vind je een ruim aanbod jachthavens, ook in Hoogeveen, die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen.

De meeste jachthavens hebben naast verschillende voorzieningen ook aanlegmogelijkheden. Ideaal als je na een lange reis even wilt ontspannen op het terras met een hapje en drankje. Hét ultieme vakantiegevoel!

Benieuwd naar de mogelijkheden qua jachthavens in Hoogeveen? Klik op de advertentie en je leest meer over de mogelijkheden bij elke jachthaven in Hoogeveen.

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Drenthe, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Drenthe?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Drenthe? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Drenthe in de watersportgids.