Informatie voor de watersporter
­≡ ­Filter

Jachthaven Limburg

Showing 1–9 of 9 results

Limburg

Jachthaven bij Mook aan de Maas met een botenlift, tankstation, winterstalling, restaurant en supermarkt…

Limburg

Eijsden: jachthaven met 400 ligplaatsen gelegen in het natuurgebied de Eijsder Beemden aan het Grindgat Oost Maarland. Met vaste ligplaatsen,…

Limburg

Maastricht: moderne jachthaven ten zuiden van Maastricht met 200 ligplaatsen is het gehele jaar open. Daarbij vaarschool met praktijkles manoeuvreren…

Limburg

Maasbracht: op 500 meter van het ‘Centrum van de Binnenvaart’ biedt de haven het hele jaar door 20 ligplaatsen voor…

Limburg

Roermond: De haven van Marina Oolderhuuske is de ideale thuishaven voor korte en lange vaartochten op de Maasplassen, de Maas…

Limburg

Roermond: in het hartje van het Limburgse Maasplassengebied. 250 ligplaatsen, met 15000 m2 open bootstalling de grootste winterberging van Zuid-Nederland

Limburg

Well (Limburg): Een jachthaven die veel te bieden heeft in een prachtig natuurgebied aan de Maas. Een jachthaven met alle…

Limburg

Maasbracht: goed geoutilleerde haven met ruime drijvende hoogwaterbestendige steigers die plaats bieden aan zowel kleine als grotere jachten. Botenlift tot…

Limburg

Well (Limburg): jachthaven van vakantiepark aan de Maas met zeer ruime en verlichte steigers voor schepen tot 20 meter beschikt…

Jachthaven Limburg

Ben je op zoek naar een jachthaven, aanlegplaats, winterstalling, passantenhaven of andere gerelateerde haveninformatie in Limburg? Bijvoorbeeld in Venlo, Maastricht, Roermond of Maasbracht? Vind hier verschillende havens voor de perfecte ligplaats of winterstalling in Limburg. Klik op één van onze onderstaande vermeldingen voor meer informatie of neem contact op met de desbetreffende jachthaven Limburg.

Heb je een heerlijke dag op het water gepland in de provincie Limburg? Weet je al welke route je gaat varen? Wellicht nog goed even te informeren bij de jachthaven over er voldoende ruimte is om aan te leggen, dan ben je van een plekje verzekerd!

De meeste jachthavens in Limburg beschikken over een aantal faciliteiten, zoals water en sanitaire mogelijkheden. Maar er zijn ook jachthavens waar horeca wordt aangeboden. Of zelfs onderdeel zijn van een camping.

Varen in Limburg! Op de website van Nauticlink vind je jachthavens in Limburg. Bekijk de vermeldingen en lees meer. Voor informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met de jachthaven.

 

Ligplaats Roermond

Ben jij op zoek naar een jachthaven in Roermond? Of wil je meer informatie over een mooie ligplaats in Roermond waar je een paar dagen kunt aanleggen tijdens je doorreis? In Roermond zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. De jachthavens in Roermond zijn gevestigd op verschillende locaties aan diverse plassen en meren.

Bij Nauticlink vind je verschillende jachthavens in Roermond die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals water-en elektriciteitsvoorzieningen. Maar er zijn ook jachthavens met leuke aanlegmogelijkheden, zodat je na een dagje varen neer kunt ploffen op het terras voor het ultieme vakantiegevoel. Het is maar net waar jouw wensen naar uitgaan.

Dus, zoek je een leuke ligplaats in Roermond? Neem dan snel een kijkje in onze rubriek Jachthavens Limburg en neem voor meer informatie contact op met de jachthaven.

 

Jachthaven aan de Maas

Limburg kent verschillende mooie plaatsen waar jij een dagje of misschien meer kunt vertoeven met je boot. Neem bijvoorbeeld jachthavens aan de Maas. Aan de Maas vind je verschillende jachthavens waar jij je boot kunt aanleggen of even een tussenstop kunt nemen als je op doorreis bent.

In onze rubriek jachthavens Limburg vind je verschillende vermeldingen van jachthavens aan o.a de Maas. Door op één van de vermeldingen te klikken, vind je meer informatie over de jachthaven aan de Maas.

Bij elke vermelding vind je ook een link naar de website of contactgegevens, zodat jij meer informatie kunt vergaren. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende jachthavens aan de Maas toevoegen aan je favorieten. Zo kun de jachthavens aan de Maas waar jij belangstelling in hebt snel terugvinden.

 

Ligplaats boot Maastricht

Ga jij Maastricht verkennen op het water? Dan wil je natuurlijk ook weten waar jij kunt aanleggen? Bij ons vind je havenbedrijven met ligplaatsen voor boten in Maastricht.

Maastricht heeft verschillende leuke ligplaatsen voor boten die beschikken over verschillende faciliteiten. Van water- en elektriciteitsvoorzieningen tot aan de mogelijkheid om te tanken en te genieten bij horecagelegenheden. Bij onze vermeldingen jachthavens Limburg vind je verschillende ligplaatsen voor boten in Maastricht.

Je kunt op de vermelding klikken en meer lezen over de desbetreffende ligplaats. Wil je meer informatie ontvangen? Of misschien zelfs een plek reserveren? Neem dan contact op met de jachthaven in Maastricht. Zij helpen je graag verder!

 

Verschillende jachthavens in Nederland én België!

Bij ons vind je niet alleen een ruim aanbod jachthavens in Limburg, maar wij hebben ook een ruim aanbod jachthavens in Nederland en zelfs België. Bij ons vind je jachthavens en winterstallingen in Flevoland, Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Klik op de gewenste provincie en bekijk het ruime aanbod in die regio!

 

Ook adverteren in onze rubriek jachthavens Limburg?

Heb jij een jachthaven, winterstalling of aanlegsteiger in Limburg? En wil jij ook adverteren in onze watersportgids? Je kunt eenvoudig jouw aanbod vermelden in één van onze varia rubrieken en gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Ze zoeken en vergelijken op Nauticlink en komen direct bij jou terecht. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in onze rubriek jachthavens Limburg in de watersportgids.